Papier Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Witam, nie wiem czy dobrze ale juz napisze.( czy w dobrym miejscu) Mam taki problem, otóż niedawno sprzedawałem jałówki 28 szt wszystkie mięsne. Na rozliczeniu z ubojni wszystkie widnieją jako jałówki a w ARIMR 2 sztuki widnieją jako krowy. Co mam teraz zrobić ?
koper88 Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Ubojnia wyrejestrowala sztuki? Jalowka to pojęcie względne. Jedna ubojnia określa to na podstawie wieku a inna po ilości zębów. Ważne aby się płeć zgadzała i numer.
Gość Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 A co chcesz z tym robić? Sztuki mają tylko zostac zdjęte z Twojej siedziby stada, paszporty przekazałeś ubojni i tyle. A jak masz wątpliwości to zadzwon po prostu do swojego biura Arimr.
Gość Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Tak jak wyżej.. to co z ubojni to z ubojni, miałeś zarejestrowane 28 szt i 28 szt zostanie zdjęte z ewidencji, dla spokoju ducha upewnij się w arimr czy zeszły ze stanu Edytowane 9 Maja 2019 przez Gość
Papier Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 dzięki , sprawa rozwiazana. Okazało się ze poprzedni właściciel popełnił bład i to go bedzie agencja ścigać.
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z odpaleniem Deutz Agrotron 118
gregoire-besson rs9