-
Podobna zawartość
-
Przez El_Polako
Witam,
Po odpaleniu mój T25 od razu wchodzi na maksymalne obroty i jedyna opcja aby go zgasić to odcięcie paliwa lub wyciągnięcie odprężnika. Regulacja cięgnem które idzie do pompy nic nie daje. Gdzieś natknąłem się na informację, że prawdopodobnie coś się przycięło w pompie wtryskowej. Czy ktoś może orientuje się jaka może być przyczyna i czy jest to skomplikowana naprawa. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez NABUCH
Witam . Dobiega żywota pompa w moim pilmecie 412. Na rynku jest sporo zamienników. Możecie polecić coś sprawdzonego co przeżyje nie tylko gwarancję .2 lata temu zmieniałem zaworki i popracowały rok. Jeżeli całe pompy sa takie to będę remontował swoją.
Moja wyglądem przypomina tą
-
Przez Daaniel766
Witam. Mam taki problem z opryskiwaczem, że ciecz z dysz pulsuje. Zawsze pryskalem na wolnych obrotach ciśnienie stałe i elegancko szlo. W tym roku mam taki problem, że widzę jak ciecz z dysz pulsuje również na wyższych obrotach, znikomo, lecz jednak pulsuje. Następnie zauważyłem jak wskazówka na manometrze faluje lekko i następne objawy to takie, że słychać jak pompa pracuje i po pewnym czasie jakby ta pompa się lekko zapowietrzala lub coś takiego, słychać inna jej prace. Ktoś pomoże co może być?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak poprawić efektywność pracy w gospodarstwie i jednocześnie zadba...
Hela Lanz D230 Aulendorf