a1 przewracałka do siana fella
-
Podobna zawartość
-
Przez JEDREK
Panowie interesuje mnie ile wołacie jak sprzedajecie siano za bala i ile na przykład bierzecie za tonę siana???? tak samo interesuje mnie cena sianokiszonki???? pomóżcie koledzy
-
Przez jasiu123
Witam.
Nie mam co zrobić z trawą więc pomyślałem żeby skosić łąkę i wrzucić trawę do obornika aby sobie przefermentowała i byłby z tego nawóz. Co sądzicie o tym pomyśle? Czy nie spowoduje to zakwaszenia pola lub innych skutków ubocznych?
-
Przez MatriX6
KTÓRA LEPSZA NOWA KOSIARKA 3 M SZER.ROB. FELLA CZY JF-STOLL.OBIE FIRMY MAJĄ W OFERCIE ROTACYJNĄ I BĘBNOWĄ . KTÓRA LEPSZA
-
Przez tombar123
Kupiłem kosiarkę dyskową. Błędem było kupowanie maszyny na której nie uchowała się żadna tabliczka znamionowa Kosiarka uległa awarii (rozsypał się ostatni dysk "zgrabiarka"). Niektóre części udało się dorobić jednak potrzebuję jakiegoś katalogu bo muszę zamówić niektóre części. Maszyna oklejona jest naklejkami "Fella". Napisałem e-maila do producenta do Niemiec- producent twierdzi, że to jednak nie jest Fella (!). Stwierdzili, że to BYĆ MOŻE jest Vicon. Napisałem e-maila do centrali Vicona (Norwegia bodajże), oni przekierowali sprawę (niestety ) do polskiego oddziału, tam stwierdzili, że to nie jest ani Vicon ani Kverneland. W tym momencie zgłupiałem.
Kosiarka ma siedem dysków, szerokość robocza ok. 280 cm, dwa noże na każdy dysk, podnoszona do pionu hydraulicznie.
Może któryś z użytkowników forum ma taką samą/ podobną maszynę, może orientuje się kto może być producentem albo do kogo się zwrócić?
Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc!
-
Przez rogerr33
Witam
Mam zamiar zakupić takie urządzenie
http://allegro.pl/wilgotnosciomierz-siana-i-slomy-draminski-hmm-i4409965262.html
może jakieś opinie? Głównie będę go używał do sprawdzania wilgotności w belach słomy a takie pytanko jak myślicie czy zmierzy wilgotność w pszenicy czy rzepaku?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wybór prasy zwijającej
Ursus 3512 & Przetrząsarka karuzelowa