Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam problem z komputerem bravo 120 a mianowicie gdy załączam opryskiwacz na monitorze  pojawia się wydatek cieczy 0l hektar  oraz 0 barów  ,w tamtym roku działało wszystko ok , prędkościomierz działa 

Edytowane przez Alusystem
Błąd
Opublikowano

Zanim wymienisz czujnik przepływomierza to sprawdź jeszcze raz przejście zasilania i sygnału przez wiązkę . mierząc na wtyczce przy sterownilu i przy przepływomierzu . Jak byś miał inny przepływomierz na sprawdzenie to było by najlepiej .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
    • Przez fiolek
      mam pytanie odnośnie tego komputera bo nie mam instrukcji - jak sie ustawia dawkę cieczy roboczej na ha ??
    • Przez adrian1978
      W jaki sposób kalibrujecie zawory kompensacyjne opryskiwaczy ?
      Oraz czy można pominąć użycie tych zaworów ?
      Z mojego doświadczenia wynika że przy zaworach kompensacyjnych wnosi się większy błąd z rejestru przepływomierza.
    • Przez fiolek
      mam problem z komputerem przy opryskiwaczu a mianowicie moim zdaniem zle liczy predkosc,czasami sa skoki z 7km/h na 3km/h a co za tym idzie skoki wydajnosci cieczy z 200l na 400l/ha. Jaka moze byc przyczyna takiego zachowywania sie ?? czy napiecie ok11,5-12v moze sie do tego przyczynić??
    • Przez Radek_MB
      Witam,
      Czy ktos z Was wgrywal mapy do komputera Arag Bravo 400s? Chcialbym zeby komputer sterowal opryskiem wg GPSa.
  • Dodaj nową pozycję...
v