Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sprzedam nową owijarkę wraz ze stawiaczem balotów.Rok prod 2016 zakupiłem i niestety zakonczyłem hodowlę.

Mogę zamienić za ciągnik c-360 oczywiście z moja doplatą.Cena 4500

664668802

Bieszczady

Owijarka (4).jpg

owijarka instrukcja (2).jpg

Edytowane przez Stach42
Cena

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez marcin788
      Witam,
      czy ktoś posiada instrukcję obsługi prasoowijarki John Deere 678 ?
    • Przez Pka93
      Witam podczas rutynowej próby podpięcia praso owijarki krone 1250 combi pack okazało się że komputer sterujący (w kabinie) nie włącza się. Gdy podpinałem ją kilka miesięcy wcześniej wszystko było w porządku. Standardowo sprawdziłem bezpieczniki oraz czy wszędzie prąd dochodzi. Wszystko jest w porządku jednak sterownik dalej nie daje się włączyć. Czy ktoś miał taki przypadek?  Może ktoś ma namiary na mechanika z okolicy Kielc który był by w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.  
    • Przez corrado
      Witam koledzy wie ktoś może gdzie naprawiają ogólnie rzecz biorąc sterowniki do maszyn, a szczegółowo pilot/sterownik owijarki w Claas rollant 255 Uniwrap? Ewentualnie  gdzie oprócz Claas-a można taki sterownik dostać? 
    • Przez SebastianP
      Witam.
      W maju zakupiłem ładowacz Agromax. z którego jestem nawet zadowolony.
      Posiada on 3 sekcje, jednak panowie monterzy podłączyli go pod rozdzielacz na błotniku, gdyż tak wskazuje producent w instrukcji.
      Niestety podczas pracy ładowaczem często "brakuje rąk", gdyż trzeba obsługiwać oba rozdzielacze na raz.
      Dodam także, że ciągnik nieraz współpracuje z przyczepą wywrotką i muszę mieć wolne wyjścia.
      Czy ktoś mógłby mi wskazać gdzie który wąż podpiąć i co będę musiał zakupić?
      Niedługo dodam zdjęcia.

Dziękuję i pozdrawiam

• Przez MFpower
      Witam. Mam problem z owijarką, chodzi o to że zgubił czy złamał mi się ten czarny korek przy zaworze co przykręca się do niego przewody hydrauliczne i cieknie mi tam olej. da rade to dokupić ? zalepić czymś czy trzeba cały zawór wymienić 

• Dodaj nową pozycję...
v