-
Podobna zawartość
-
Przez mateuszrol1990
Witam.Wczoraj pojechalem na poletko dokladnie lake oddalona o jakies 4km od gospodarstwa, chcialem posiac nawoz lecz okazalo sie ze laka jest zaorana i zasiane sa buraki. Co moge zrobic gdzie sie udac jak walczyc ze zlodziejem. Dzwonilem do niego ale on ma to w d... dodam ze choduje cieleta i zostaje bez laki na zime
-
Przez Kierownik
Ok. Co byscie wybrali? Kto użytkuje jeden z tych modeli? JD interesuje mnie z autopowr. Jakie są plusy i minusy jednego i drugiego? Nie miałby to byc ciągnik główny, ale dobrze zeby z 4 skibowym polatał jak i z jakims agregatem uprawowo siewnym. -
Przez tomek8111
Witam. Dzisiaj po wymianie oleju w fendt farmer 312 z 1992 roku nie chce zgasnąć kontrolka skrzyni.Filtr wymieniony ,podlany olejem.Olej zalałem fusch Gear LS sae 90.Wcześniej przy niskich obrotach silnika zapalała się kontrolka od ciśnienia skrzyni.Mierzyłem na punkcie przy filtrze i rozgrzanym oleju to było około 12 barów przy 1000 obrotów na silniku.Natomiast ciśnienie w miejscu czujnika przy stopniach było około 0.2 bara .Proszę o pomoc jak odpowietrzyć pompę czy może cały układ czy konieczna będzie wymiana pompy(oby nie,bo remont to chyba będzie słono kosztował).Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zawór kapusta 1 obwodowy regulacja
Kompresor olejowy Fini