Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to by pasowało . Bez siodełka i dwa pedały . :P

1 minutę temu, ogarek napisał:

Jajka mi poświecili jak chrzcili i nie pytali o zdanie i myślę że jestem lepszym katolikiem od ciebie i na pewno bardziej świadomym .

Świadomym czego ?

Opublikowano

OJ ''katoliku'' ładnie to tak nabijać się z inności ?...gdzie tego uczyli na religii ? :D

Opublikowano

Świadomy tego ze pewnych spraw się nie porusza i nie wykorzystuje  do głupkowatej połajanki ...ale widać nie dorosłeś do tego  O.o

Opublikowano

No najwidoczniej. Strasznie lubię "niedorastać".  A tak na marginesie . Zauważyłeś , ze jak by nie moje szczekanie , to nie miał byś tu do kogo pyska otworzyć ? :D

Opublikowano

No napisał bym że szkoda , ale po co mam kłamać ? :P

1 minutę temu, ogarek napisał:

Nie zauważyłem bo nie jesteś  w  ''tym'' gronie :D

2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

w ślepy zaułek

Hyba ty ...

Opublikowano (edytowane)

Dawaj , bo już zapomniałem .

Tak po za tym , to ty w to nie wierz . To tylko plotki ... :ph34r:

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Lubisz być kopany w deeeee ...taki los kundelka ....haha 

Szkoda mi ciebie dzieciaku bo krzywdę tylko sobie robisz , leć błędów szukać może jakie morze odkryjesz nowe :D

''se '' zadziobiesz  ;)

Opublikowano (edytowane)

Tylko tyle ? Już mogę beczeć ? A i jeszcze dodam  że uwielbiam kundelki , bo łączą w sobie zalety wielu ras . Te rasowe często mają przypadłości które zafundowali im ludzie "poprawiając" naturę .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
4 godziny temu, staszek131415 napisał:

jak to kombajnem za kilkadziesiąt tysi sypać zboze w big bagi i rozwozić gołębiarzom

Sypie w bigbagi bo jak ogłoszę big bagi to nie dzwonią take cebule jak ty co chcą 4 worki bo więcej w passata nie wejdzie - tzn wejdzie ale dykta przykrywająca dziury w podłodze nie wytrzyma, nie mam nerwów słuchać targowania się trzy razy - przez telefon, po przyjeździe przed workowaniem i przy wypłacaniu pieniędzy . Jeszcze Ci taki w workach na wymianę wołka i myszy przywiezie....A jak zapełnię ciężarówkę a zostanie 20 arów zboża zadzwonię to przez szyberdach ci wsypię tylko podłogę zrób 

• Haha 2
Opublikowano
10 godzin temu, ogarek napisał:

Jajka mi poświecili jak chrzcili i nie pytali o zdanie i myślę że jestem lepszym katolikiem od ciebie i na pewno bardziej świadomym .

Nie pytali bo mówić jeszcze nie umiałeś więc myślą idiotów z siebie robić nie będą ochrzcili w nadziei że coś z tego wyrośnie dziś pewnię są gorzko rozczarowani 🤔🤔

8 godzin temu, pawel885 napisał:

Sypie w bigbagi bo jak ogłoszę big bagi to nie dzwonią take cebule jak ty co chcą 4 worki bo więcej w passata nie wejdzie - tzn wejdzie ale dykta przykrywająca dziury w podłodze nie wytrzyma, nie mam nerwów słuchać targowania się trzy razy - przez telefon, po przyjeździe przed workowaniem i przy wypłacaniu pieniędzy . Jeszcze Ci taki w workach na wymianę wołka i myszy przywiezie....A jak zapełnię ciężarówkę a zostanie 20 arów zboża zadzwonię to przez szyberdach ci wsypię tylko podłogę zrób 

To sporo gołębi tam trzymają że w big bagach kupuję pewnie na wymianę dajesz i na rosół w rozliczeniu bierzesz stąd te ceny takie wysokie u Ciebie jajka też wziąłeś naWielkanoc od nich?

Opublikowano

Stasiu nie liczy się rodzaj hodowli tylko skala, wolę gołębiarza co bierze 3 tony 2x w tygodniu niż trzodziarza takiego jak ty co weźmie 200kg raz na miesiąc bo prosiaczki odsadził i trzeba lepszego papu . Rozprzedałeś świnki przed świętami po szwagrach i chwalisz się ceną z kosmosu ale ja jej nie podważam bo i w moich stronach zawsze było złotówkę drożej jak ubojnia płaci 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, LuckyLuke12345 napisał:

I jeszcze mnie interesuje pani lekkich obyczajów co rzekomo ją tak skrzywdziłem

no nie da się ..