Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 3 punktowego układu zawieszenia- podniesienie siewnika oznacza następny przejazd. Dlatego jak podniesiesz w trakcie jednego przejazdu trzeba korygować. W nowszych systemach już pewnie to rozwiązali jakoś inaczej.

• Root Admin
Opublikowano

Co kraj to obyczaj - każdy siewnik ma inaczej.

W moim kuhnie logiseme impluls leci ze znaczników - jest elektromagnes i zlicza opuszczenie i podniesienie

Opublikowano

Kojarzy ktoś może jak przestawić ilość zliczania ścieżek technologicznych na więcej w sulky tramline ? - komputer Medion. Chce zrobić z 15 metrów na 21, nie mogę przestawić. Mam instrukcje, przytrzymuje przycisk, ale cyfra nie zaczyna migać, żeby przestawić. Pozdrawiam. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mlody8908
      Witam!
      jestem młodym rolnikiem, niedawno przejąłem gospodarstwo .Gospodarstwo od zawsze było nastawione na trzodę , ostatnio pojawiły sie spore problemy z prosiętami . Wszystko było ok dopóki dostawały po odsadzeniu granulat jednakże po zaczęciu stosowania własnych mieszanek prosięta zaczęły padac. wiem, ze przyczyną była obrzękówa wiem, ze jest to związane ze złym sporządzaniem mieszanki. zwracam się więc z prośba abyście zdradzili własne proporcje przygotowywania mieszanek , szczególnie chodzi mi o prosięta i warchlaki.
    • Przez syrop
      Witam. Jaki może być powód, że nie działają ścieżki w Amazone D8 Super 25. Jak załącze aparat na 0 się wszystkie kółka kręcą a jeszcze niedawno wszystko działało. Gdzie szukać usterki bo nie mam pojęcia od czego zacząć żeby czegoś jeszcze bardziej nie spierdzielić.
  • Dodaj nową pozycję...
v