nie było tematu
-
Podobna zawartość
-
Przez szczypek91
Witam. Mam zetora 9540, pęk mi przy nim pasek klinowy (alternator, chłodzenie) i nie wiem jak założyć nowy, ponieważ zetor ma przedni wom. W sumie to trzeba ściągać wom, tylko jak?
-
Przez Arek
Mam zamiar założyć koła bliźniacze do ciągnika 100km.
Gdzie lepiej zamontować klamry sprzęgów, na otworach w środku tarczy czy lepiej na śrubach łączących tarcze z obręczą?
-
Przez lukasx21
Pytanie do kapuściarzy. Jak macie zamontowane workownice do wag elektronicznych? Szukam jakiegoś fajnego estetycznego patentu. Fotki mile widziane.
-
Przez sebarr
Szukam operatora jona 6910, 8120, 7730 orka, siew, talerzowanie, koszenie łąk itp
Szukam osoby młodej, wykształcenie obojętne. Warunek najważniejszy- DBANIE O SPRZĘT.
Bardzo chętnie osoba do przyuczenia która nie jest nauczona złych nawyków z PGR-u. Stawka na tę chwilę to 19zł/godzina, jak będzie ktoś kumaty i nie będzie mu obojętny efekt wykonanej przez niego pracy to będzie premia.
CHĘTNIE OSOBA KTÓRA PROWADZI swoje lub z rodzicami gospodarstwo i nie może iść na stałe do roboty, ale ma na tyle wolnego czasu i chciała by przyjechać na tydzień czy dwa a potem by wróciła na kilka dni "na swoje" i wróciła znowu na jakiś czas. Praca rejon Żary, Żagań, Szprotawa.
Może też być osoba na stałe ale wtedy z okolicy Szprotawy, Żagania
Zapewniam nocleg. Pracy jest dużo, jak ktoś chce to pracuje 8h, jak mu wygodnie i potrzebuje zarobić to pracuje dłużej.
Sprzęty są "dziwne" i dość duże więc jakieś obycie ze sprzętem jest wymagane. Nie dam opryskiwacza 32m w ręce kogoś kto w życiu nie pryskał, albo rozsiewacza co potrafi sypać na 50m osobie która nie wie jak patrzeć na GPSa. Nie wymagam doświadczenia ale pokory i chęci nauki jak najbardziej.
Praca od czasu kiedy da się wjechać w pole, połowa marca może.
tel 603 073 119
-
Przez pedro2
Witam.
Mam w planach montaż zgarniacza płytka ściółka jeden rząd, problem jest z murkami na płycie. Czołowy zaraz za oborą da się jakoś przykleić bo szambo 3,5m od budynku, dając siłownik w oborze zostanie tylko 3m prasy na zewnątrz. Pytanie jak robić czy wycinać płytę do fundamentu pod murek? co jest raczej niemożliwe bo musiał bym przewrac zbrojenie.
Czy dac co metr słupy z dwuteownika? Dziurę wykuć, dwa druty przeciąć i na te pół metra kolega by mi świdrem na koparce wybrał otwory, ustoi taki przylep?
Największy problem jest z murkiem od strony wjazdu do obory, szambo zachodzi pół metra na wjazd więc jest niemożliwe żeby dac murek obok bo zagrodze wjazd. Jak to ugryźć? O ile na czołowy nie będzie takiego naporu obornika to na boczne już ciśnie. Bez murka raczej nie da rady bo będzie się rozpływać na wjazd? Czy dac prasę kierunkową z ujściem w lewą stronę?
Niemam pomysłu jak przykleić ten murek na szambie, proszę o jakieś podpowiedzi
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
Jęczmień jary