jumz wspomaganie
-
Podobna zawartość
-
Przez Zet7211MF6140
Witam.
Mam taki problem zaświeca mi się kontrolka ta która jest zaznaczona na zdjęciu i trochę przed tym zanim się zaświeci to wariuje półbieg to znaczy sam się przerzuca wolniej szybciej i tak w kółko. I też wtedy przestaje działać wspomaganie. Dodam jeszcze że po zgaszeniu go 2 min i ponownym odpaleniu jest dobrze. Co to może być ?
-
Przez maciu41
Witam wszystkich, założyłem do swojego t25 wspomaganie, Orbitrol 100, pompa nsz10 na pasku, zawor przelewowy. Problem polega na tym, że na początku po odpaleniu wszystko działa dobrze i lekko, z czasem po nagrzaniu wspomaganie dziala coraz gorzej i tylko na wyższych obrotach. Co moze być tego przyczyną? Może złej jakości olej ktory po delikatnym nagrzaniu traci właściwości?
-
Przez Bartek12321
Po remoncie silnika i głowicy słychać głuche stuki na pierwszym cylindrze tłok nie uderza w zawory Czy ktoś już może coś takiego przerabiał wtryskiwacze po regeneracji pompa również
-
Przez Bartek12321
Czy posiada ktos moze instrukcje napraw do Jumza w jezyku ? Jakie cisnienie musi byc ustawione na wtryskiwaczach?
-
Przez El_Chapo2812
Witam wszystkich specjalistów, piszę do was z zapytaniem czy może ktoś wypowiedzieć się na temat montażu wspomagania w Ursusie 4512, gdyż planuje zakup takiego zestawu i zastanawiam się czy można to bez problemu samemu założyć czy lepiej zlecić to jakiemuś mechanikowi.
Pozdrawiam i liczę na jakieś porady.
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland tm165
Elektryczne wspomaganie kierownicy.