Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez F312
      Witam,

Czy ktoś z Was orientuje się jak najprościej wyjąć klepisko w Mercatorze 75 ?

Może ktoś z was ma jakieś swoje sprawdzone metody ?

Z góry dzięki za odpowiedzi!
    • Przez Kris94
      Witam, Mam problem z opryskiwaczem, na plastikowym gwincie przy części której załączam zdjęcia przecieka woda, ciecz, dość mocno, próbowałem dać jakąś podkładkę, oring itp ale nie dają rady. Element ten znajduje się na przodzie opryskiwacza, przed pompą na przelocie węża z cieczą. Przy rozkręcaniu widziałem kruszyny przezroczystego plastiku tak jakby ktoś wcześniej już próbował uszczelnić ten gwint jakimś klejem. Wiecie może do czego służy ta część czy mógłbym ją ewentualnie gdzieś dostać albo może nie jest za bardzo potrzebna to może wstawiłbym kawałek rurki z pasującym gwintem (ale jednak myślę że do czegoś to musiało być stworzone i całkowite wywalenie tego mogłoby coś dalej uszkodzić) wygląda tak jakby w tym okrągłym była zwężka, ciecz nie idzie prosto tylko jakby okrąża środek i idzie dalej, może to jakaś forma reduktora ciśnienia czy coś innego ? Orientuje się ktoś jakie zadanie ma ta część i co mógłbym zrobić ?

• Przez ulbier
      Witam potrzebuje odnalezienia nazwy tej dokladnie czesci jaka znajduje sie na zdjeciu, cóż tu duzo mowic był bym wdzieczny jak by ktos dał linka do kupna tej danej czesci. Wiem ze nazywa sie to jakos półoś przedniego mostu ale nie moge znalezc żadnego linka do kupna tej czesci by pasowala do JohnDeere 2140. Pilnie potrzebuje tej częsci . Ważne aby miała ten "kołnierz"

• Przez Krystian4000s
      Witam.
      Od niedawna jestem posiadaczem przyczepy samozbierajacej claas sprint4000s i po zebraniu pierwszego pokosu dosc mocno rozciągnęla sie taśma i teraz chciałbym ja naciągnąć lecz nie do konca wiem jak. Slyszalem ze sie same naciagają, ale jak dla mnie to trzeba to zrobić recznie. Jesli ktos wie, czy kiedys to robił bardzo prosze o jakąś podpowiedz. Z góry dzieki pozdrawiam.
    • Przez rojkow
      Witam. Posiadam Samozbierającą CLASS SPRINT 330 i padł mi Potencjometr. Mam problem z z doborem potencjometru bo nie mogę dobrze odczytać jaki to typ. Pisałem do jednej firmy powiedzieli ze tego typu juz sie nie dokupi trzeba dobrać cos innego. Może ktoś się orientuje co to za model albo co zamiast niego moge wstawic aby wszystko działało

• Dodaj nową pozycję...
v