Wyjęcie klepiska Mercator 75
Przez
F312, w Dominator i mniejsze
-
Podobna zawartość
-
Przez KonradBugaj
Witam serdecznie. Prosił bym, jeśli ktoś takową wiedzę posiada, i chciał by się podzielić, o sposób jeśli takowy istnieje uszczelnienia (naprawy) połączenia rozpylacza (czoła) z korpusem wtryskiwacza. Próbuję naprawić wtryskiwacz otworowy z ryską. Wymieniłem 3 rozpylacze Gwint kręcę na 80 Nm. Zawór w rozpylaczu trzyma, na otworkach nie cieknie, chrypi przy swoim ciśnieniu bardzo wyraźnie. Lecz ciśnienie Bardzo szybko spada od 150 do 50 bar i niżej. Jestem przekonany iż jest to spowodowane tym połączeniem. Dziękuję za wszelką pomoc. Zapomniałem dodać iż tester na szczelność, po nabiciu ciśnienia 180 bar po 30 minutach trzymał 150bar.
-
Przez Darek43
Witam mam problem z ciśnieniem oleju po remoncie zapala się kontrolka od oleju A przed nie paliła się czy to może być wina pompy olejowej.
-
Przez ppiotr
Może ktoś polecić dobry zakład naprawy pomp wtryskowych w powiecie Kaliskim lub w okolicy.
-
Przez DariuszMrozek
Witam serdecznie, w ciągniku nie działa układ EHR TCE15. Po załączeniu na ekranie pojawiają się następujące informacje: PE / AL / 0 / 37. Cały czas wyświetlana jest ikona zamkniętej kłódki. Czy te informacje wskazują na jakąś przyczynę usterki? Co może być przyczyną? Będę wdzięczny za wskazówki w jaki sposób rozwiązać ten problem.