Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej prosze o pomoc bo w instrukcji nic o tym nie ma a wiec po odpaleniu ciagnika tuz podnosi maszyne normalnie czyli naciskam przycisk i podnosi ale gdy opuszcze maszyne i chce znowu podniesc naciskam przycisk jest 10s do 15s przerwy i dopiero podnosi gdy juz zacznie podnosić idzie szybko tylko czemu jest taka dluga przerwa od nacisniecia przycisku do rozpoczecia podnoszenia
Opublikowano

Czasem mam tak, że jak zgasze maszynę i odpale po minucie to też wolno podnosi i opuszcza muszę jeszcze raz zgasić i zapalić aby w komputerze coś się zresetowało.

Opublikowano

Co do opuszczania podnośnika to z serwisu w T5050 mi zrobili że szybko opuszcza(wcześniej wolno to robił), a co z podnoszeniem to nie wiem może zasięgnąć języka w serwisie.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez grzybekkee
      Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.

Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
    • Przez Padykilos
      Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam . 
    • Przez kamil5421
      Witam. Posiadam Ciągnik zetor Forterra 125 i mam w nim tuz z WOM . lecz wałek raczej kręci się w przeciwnym kierunku , gdyż jak podłącze  jakąś maszynę to maszyna stoi a sprzęgło wałka chodzi jakby na " luzie " czy jest mozliwość zmiany obrotów w przekładni WOM . w załaczniku zdjęcie poglądowe ze strzałka obrotu wałka ,

• Gość
      Przez Gość
      witam, ile w przybliżeniu kosztuje wystrojenie kombajnu new Holland do koszenia kukurydzy? heder, sita itd
    • Przez kotek85
      Witam 
      Potrzebuję waszej rady który z kombajnów wybrać rowazam New Holland 8030 8040 lub Dominatora 66. Kombajn pracował by na 40-50 ha.
      Z góry za wszystkie sugestie dziękuję
  • Dodaj nową pozycję...
v