Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stoję przed zakupem zestawu uprawowo siewnego (Unia cerse z wałem packera + poznaniak 500/3D lub podobny zestaw z AGRO MASZ-u)
Który zestaw był by lepszy.? Wady i zalety? I może orientuje się ktoś jak wychodzą cenowo.?

Opublikowano

Ja mam bronę wirnikowo maschio i siewnik amazone d9 i polecam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez krecikuryn
      Otwieram temat bo nie znalazłem konkretnych i aktualnych informacji w tym temacie. Planuje spróbować zasiać groch tarchalska i mam pytanie do kogoś kto ma troche doświadczenia: ile wysiewa sie na ha , czym najlepiej zaprawić, jakie herbicyby, fungicydy terminy?? prosze o pomoc
    • Przez rolnikgospodarny95
      Panie i Panowie mam pytanie odnosnie siewnika poznaniaka 6 2.7m chodzi mi o skrzynkę przekładniową w której znajduje się olej powiedzcie mi ile musi być tego oleju w skrzyni dodam ze siewnik jest z oku 1995 i skąd zabrać miarkę lub gdzie kupić taką mam zaślepionę taką srubą plastikową jak to było orginalnie bez miarki i jaki olej tam można wlać
    • Przez Paweł18
      Czy posiada ktoś tabelę wysiewu do tego siewnika?

• Przez malorolny121
      Zamienię lub sprzedam komplet talerzy  lm  30 to są  do wysiewu na szerokosc 30/36 metrow a mi są  potrzebne talerze lm do rozsiewu na szerokość  15/18 metrow rozsiewacza uni brzeg. 
    • Przez byczek1999
      Witam 
      Jak wyregulowac sprzęglo w renault ceres 85 ?
      I co może byc jak sie przełącza rewers to wtedy zgrzyta sprzeglo czy synchronizator ?
  • Dodaj nową pozycję...
v