Zmiana Języka w komputerze pokładowym w kombajnie MF34/dronninborg
-
Podobna zawartość
-
Przez kotwczapce
Witam. Mam pytanie:jak pozbyć się gryzoni z kombajnu , chodzi przede wszystkim o kabinę. Siedza, gryzą ,srają i sikają . Ma ktoś pomysł i doświadczenie w tym temacie?
-
Przez bel920
posiadam rozsiewacz mx 850 na 12m i nie wiem jak przejść na siew 21 m czy potrzebne nowe tarcze czy tylko nowe łopaty i gdzie można kupić proszę o pomoc
-
Przez karol2306
Witam
Podczas ostatnich żniw wymieniłem zegary w kombajnie od młocarni. Oryginalne miały przełożenie 1:1. Wymieniłem na coś takiego:
Orientuje się ktoś jak to teraz liczyć żeby np ustawić młocarnie na 1000 obr/min??
-
Przez Jakub5080
Witam
Tak jak w temacie, do tej pory zajmowałem się hodowlą bydła mięsnego, ale zwiększyła mi się ostatnio ilość rąk do pracy i po dłuższych namysłach zdecydowaliśmy się na krowy mleczne. Na początek tak około 50 sztuk, wszystkie środki na zakup jałówek, zbiornika, dojarki, itp. mam dostępne, chciałbym się tylko dowiedzieć , jak wygląda sprawa z weterynarią i mleczarnią, jak wygląda krok po kroku dogadanie się z mleczarnią.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
Przez sannjas
Witam wszystkich!
Mam nietypowe pytanie - chciałem kupić kurnik i dostosować go do celów produkcji meblowej.
Kurnik jest dość spory 12x100 m. Obawiam się jednak jednego - zapachu. Rozumiem, że podczas produkcji broilerów kury zwyczajnie załatwiają swoje potrzeby na posadzkę i wszystko w nią wnika.
Czy jest sens zajmować sobie głowę tematem kupna kurnika a następnie czyszczenia go z ptasich odchodów? Czy to w ogóle da się zrobić?
Jakie są koszty takiego czyszczenia? Czy trzeba zerwać posadzkę i położyć nową?
Czy ściany też chłoną zapach?
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Sannjas
-

Rekomendowane odpowiedzi
Mf 3645 zmiana rozdzielacza hydraulicznego
Wiosenny zachód słońca