Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co. Ja z sąsiadem podsiewałem. Tyle że on siewnik przywiózł i później doprowadził. Jak go spotkam to się zapytam.

Opublikowano

A to pewnie z Łowicza z mleczarni, też tak podsiewalem, ale odszedlem z Łowicza i teraz problem z siewnikiem. Ale byłbym wdzięczny za jakieś info. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie. Jakiś prywatny facet siewnik wypożyczał. Ja jestem w Łowiczu, ale jeszcze nie brałem od nich

Opublikowano

Siewnik był gdzieś w okolicach pieczewa/ dąbia. Wyszukał go na olx. Dzwonił do niego, właściciel mówił gdzie stoi siewnik, sąsiad do przyprowadzał, właściciel przyjeżdżał, mówił co i jak. Spisywał licznik ha i tyle. Ale nie ma do niego nr 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez turbogrocho49
      Pytanie tak jak w temacie, czyli jaki gatunek trawy na podmokłe tereny??
    • Przez Runder
      Czy jesteście za tym by wypalać trawy czy raczej za tym że to szkodzi glebie ?
      Moim zdaniem szkoro tyle ludzi w polsce to robi i nie ma wioski gdzie na wiosne nie widać by dymu od wypalania traw. Ja jedyne co mogę zaobserwować to to że po wypaleniu trawy szybcie rośnie nowa
    • Przez arni251
      Witam czy sprzedaje z was ktoś nasiona traw z certyfikatem ekologicznym??
    • Przez Marcelix
      Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym materiałem siewnym, a jeżeli tak to prosiłbym o jakiekolwiek opinie na ten temat.
    • Przez Barenbrug
      Witam serdecznie,

Drodzy użytkownicy forum chcielibyśmy poinformować Was o naszym nowym programie, dotyczącym rekultywacji łąk i pastwisk. W związku z tym, że nie zawsze mamy możliwość założenia nowych użytków zielonych, ze względu chociażby na ograniczony areał to należy zadbać o to co się już ma!!
      Zachęcamy Was, abyście weszli na naszą stronę internatową http://www.grassintogold.pl i zapoznali się z przykładami renowacji istniejących już użytków na wybranych gospodarstwach. Co jest istotne, po zarejestrowaniu się do programu otrzymacie Państwo nasze "Vademecum.." dotyczące prawidłowego utrzymania UZ, które pomoże Wam w odnowie własnych łąk i pastwisk.
      W wybranych gospodarstwach w całej Polsce, przeprowadzamy kompleksowy program renowacji łąk lub pastwisk, z wykorzystaniem wiedzy i doświadczenia firm Barenbrug i DOW AgroScience.
      Będą Państwo mogli na Bieżąco śledzić co się dzieje w danym gospodarstwie, oglądać postępy renowacji, oraz uzyskać informację od hodowcy u którego program jest prowadzony, co może się okazać bezcenną wiedzą. Uzyskane wyniki doświadczeń będą bezpłatnie udostępnione dla wszystkich zainteresowanych rolników, aby i oni mogli czerpać wiedzę praktyczną, którą będą mogli przenieś i wykorzystać na swoich gospodarstwach.
      Zachęcamy do czerpania wiedzy i umiejętności, a pokażemy Państwu jak trawa zmienia się w złoto.
      Pozdrawiamy,
      zespół Barenbrug
  • Dodaj nową pozycję...
v