Wał packera do talerzówki Bomet 3.15
-
Podobna zawartość
-
Przez mustafakali
Myślał ktoś z was o wykonaniu takiego wału z rury kanalizacyjnej karbowanej i czy to w ogóle zda egzamin?
-
Przez wlodarao
Witam.
Poszukuje używanego wału korbowego do jelonka 430 może być do szlifu.
Za wszystkie info. bardzo dziękuje
-
Przez masiak28
Witam Koledzy
na wiosnę planuję zrobić sam wał do mojego pługa (Unia tur na zab. sprężynowym - zagonowy)
chciałbym aby sprawiał jak najmniej problemów podczas pracy - chodzi tu o jego składanie itd. Czy ktoś z was budował coś typu packomat z kvernelanda ? na pewno będa to pierścienie daszkowe - wał były na docisku (siłownik albo śruba rzymska)
może ktoś z was budował coś podobnego, ma jakieś zdjęcia lub posłuży dobrą radą podczas budowy ? przeszukałem internet ale nie znalazłem żadnych konkretów
-
Przez Rychu332
Jaka może być przyczyna nierównomiernego zużywania się talerzy w talerzówce? stojąc z tyłu prawa strona ma talerze w o wiele gorszym stanie niż lewa, jedna strona również idzie lepiej w ziemie niż druga mimo takiej samej długości łączników ciągnika. Z góry dzięki
-
Przez Autofan
Proszę o opinie jaki nowy wał posiewny jest w stanie podnosić Ursus c-360. Czy wał 3m np Euromaszu ( http://euro-masz.eu/zawieszany-wal-posiewny/ ) podniesie C-360? Może ktoś z was ma i pracuje z tym ciągnikiem.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wał do talerzówki grass-roll 2.2m
Glebogryzarka Bomet 1,6