-
Podobna zawartość
-
Przez JakubLewalski
Witam,
Od pewnego czasu w mojej ładowarce przegubowej weidemann 3006, pojawił się problem przy skręcaniu, mianowicie gdy mam nawet lekkie obciążenie np. w łyżce, i jestem nawet na małym skosie to mogę sobie kręcić kierownicą do woli a przód będzie stał w miejscu, dodam że wcześniej tego nie było. Czy wie ktoś gdzie szukać przyczyny ?, z góry dziękuje za pomoc.
-
Przez MateuszKlecha
Otóż tak jak w temacie , mam problem z wentylatorem chłodnicy oleju nie załącza mi się wiatrak przy wzroście temperatury , ktoś miał taki problem bądź wie co może być przyczyną?
-
Przez Laver
Witam kupiłem weidemanna 1370 p43, 2002r nie wiem do czego służą pedały oraz przyciski w dżojstiku zaznaczone na zdjęciach. Ma ktoś może podobną maszynę albo instrukcję? Pedały nie działają, stoją chyba linki, w dżojstiku te dwa przyciski to tak jakby do 3 sekcji przynajmniej tak mam w ładowaczu, ale tutaj jest 3 sekcja w oddzielnej dźwigni. Przycisk wystający w dżojstiku nie mam pojęcia do czego służy i to pokrętło za dżojstikiem również nie wiem od czego jest.
-
Przez Krol295
Witam chciałbym się was poradzic jaki kupic licznik motogodzin do 912 w jednej mam firmy KOR ale przeklamuje czy tylko ta sztuka taka jest czy kazdy z tej firmy? Jakie macie w swoich ursusach i jaki polecacie, i które są polskie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6210 nie działają półbiegi
rzepak lg aviron