Krol295

Members
  • Ilość treści

    58
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

1 obserwujący

O Krol295

  • Ranga
    Użytkownik

Ostatnio na profilu byli

886 wyświetleń profilu
  1. Nie mam na to pomyslu, może on poprostu chodzi na 1000obr tak wolno? Czy w kazdym ciągniku tak samo chodzą te walki miewazne czy go New holland czy Ursus?
  2. I co popukać w ten sworzeń 34?
  3. Tak to wygląda, wałek tak ma być czy powinien dalej wejść?
  4. I co to przez tą sprężyne? Czy jakoś się zastała ta dźwignia?
  5. Tak z prawej strony, ale ta pokrywa jest tylko sprężyna z niej się urwala, i jest skrzywiona, ale jest tam wlozona, tylko że ta pokrywa nie jest połączona tym drutem ze sprężyną.
  6. Stukalem i dalej nic A tą pokrywę gdzie można dostać? Bo ta sprężyna jest trochę krzywa to może przez nią bo ona też jest tam luzem bo się wyrwała.
  7. To on nie wchodzi cały, wystaje jakieś 1.5cm, i dokrecic się nie da bo sruby nie wytrzymują. I jeszcze wspomnę, że ten dekielek co dociska to z niego urwala się sprężyna i jest wyłożona ta sama tylko nie jest połączona z dekielkiem, ale jest tam wlozona i jest trochę krzywa, czy to może przez to się nie załącza 1000obr?
  8. Witam, odpowie mi ktoś, czy aby włączyć obroty walka na 1000 to ile musi wejść tego walka w skrzynie pośrednia? Bo ja wkrecilem ten wałek a obroty dalej na 540.
  9. Ale gdyby kabel sie przetarl czy cos to odrazu by sie nie spalił bezpiecznik? Jutro inne radio zaloze bo moze radio walniete bo gdy sie zagrzeje to wtedy bezpiecznik przepala, przynajmniej tak mi sie wydaje.
  10. Witam kubota m7060 ciagle przepala bezpiecznik od radia zaloze nowy to pojezdze z 30min i bezpiecznik znowu przepalony. Zalozylem nawet wiekszy 15A ale i tak go przepalil. Przepala sie ten z ciagnika, a nie z radia. Co moze sie tam dziac ?
  11. Witam dzis podczas prac polowych zauważyłem, że w moim nh 8560 ford przedni napęd nie działa. Kontrolka sie normalnie swieci, gdy wcisne od niego przycisk, ale naped nie działa. Nie szarpie ani nic tak jak by bez napedu jechal. Gdy jadę bez napedu i zmienię kierunek jazdy rewersem zaświeca sie kontrolka od napedu na okolo 1 sek. Dodam, ze jeszcze nic nie sprawdzalem bo jak wrocilem to juz bylo ciemno.
  12. Ale firma PAL nie produkuje juz nowych. A wy jakie macie ?
  13. Obroty gdy jade na malych obrotach mam 1500 obr gdy dodam gazu na okolo 2000 obr to dalej jest te 1500 dopiero gdy do oporu dam gazu do na 2400 A poza tym podlaczylem inny z PAL i tam wszystko dobrze
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj