Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie strasznie tak.jakie piękne  wydojone hfki wchodzą na ubojni i coś tam za to płacą .

Opublikowano

No dobrze Panie i Panowie ,krowa zapylona to można teraz pisać 

Opublikowano

Rw/An

13 minut temu, Cybulek17 napisał:

I nie jesteś śpiący ? 🤔

Co Ty , Ale papierosa po wypaliłem 😎

Opublikowano

Też mam angusem parę szt pokrytych na ten rok z ciekawości.jeszcze parę lat i wszystkie rasy porownam

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Za P??

Jeśli to P klasa to dla siebie nie warto

Czy Ty widziałeś P klasę na 50%??

Za p mam z grudnia 11.5 waga żywa 560 wbc 283 to policz wybicie.p na kaldunie z 4 koszami bulwy i 5 wiadrami solanki na pewno tak nie wyda ale na wychudzonym 50 smialo

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Też mam angusem parę szt pokrytych na ten rok z ciekawości.jeszcze parę lat i wszystkie rasy porownam

a to miał??

 

1 minutę temu, HF86 napisał:

Za p mam z grudnia 11.5 waga żywa 560 wbc 283 to policz wybicie.p na kaldunie z 4 koszami bulwy i 5 wiadrami solanki na pewno tak nie wyda ale na wychudzonym 50 smialo

Za P??U kogo??

Opublikowano

O tego to nie miałem za wielki kaliber na naszych mistrzów rzeznictwa toć to ma potencjał na 1.5 t a na mnie krzyk że tonę miały i za wielkie w sierpniu.ubojnia nawet nie wiem.posrednik zabiera marża ustalona ważę w gosp a rozliczenie to mam bez nazwy

Opublikowano

Tanie to od nas.co bramę gospodarki mija to już w ch.j cenne

Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Miałem w swoim posiadaniu mieszańce z tą rasą

Dlaczego zrezygnowałęs?

 

26 minut temu, AdamRo napisał:

Znam człowieka który kryje hfki. 

Ty to masz chłopie znajomości we wszystkich powiatach.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

    • Przez lukasz2347
      Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez KarolinaNowicka
      Centralne Targi Rolnicze 2017 + IV Forum Sektora Wołowiny
      Kto się wybiera??? 

      Podobno są dofinansowania do autokarów, ktoś coś wie?
      Pozdrawiam!
    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
       
    • Przez ciszu
      Witam serdecznie,
       
      Zwracam się do Was z prośbą, ze względu na wysoką rozbieżność i dezinformacje co do śladu wodnego dla wyprodukowania kg mięsa wołowego. 
      Proszę Was o potwierdzenie  czy prawdą jest, aby wytworzyć kg wołowiny należy zużyć w całym procesie produkcyjnym aż 21 829 razem (szara, niebieska, zielona)?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v