Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartuś napisał jeden post i znalazła się cała sfora wilczków (atakują watahą ) która uświadamia mu jak jest głupi i jak mocno zaśmieca forum nie widząc tego że sami produkują naście postów w odpowiedzi na jeden i wcale nie są to mądrości. Żałosne.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, AleksanderX napisał:

No cóż są jeszcze tacy co maja klapki na oczach i interes co pod nosem i najlepiej by chłopak oddał im dzierżawę ziemie  ALe oprócz tych 15 ha możno jeszcze coś innego robić np postawić fermę drobiu,tuczu trzody no i by kupował zboże od nas Ale są jeszcze branże pozarolnicze

No to żeś walnął pewnie myślisz że postawi fermę na 10 tysi tucznika czy 100 tys brojlera i będzie od Ciebie kupował zboże po 1000 pln🤣

1 godzinę temu, wiesiek63zmc napisał:

Bartuś napisał jeden post i znalazła się cała sfora wilczków (atakują watahą ) która uświadamia mu jak jest głupi i jak mocno zaśmieca forum nie widząc tego że sami produkują naście postów w odpowiedzi na jeden i wcale nie są to mądrości. Żałosne.

No kto rozsądny zadaje takie pytania? Najlepsza odpowiedz to korzystaj z usług i tyle ale że koledze się w ferie nudzi to pyta

Opublikowano

Mam pytanie mam 180 cm wzrostu jakie powinienem sobie  kupić sobie spodnie 🤣 kto udzieli dobrej odpowiedzi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez kurak
      Witam
      W związku z dużym zamieszaniem odnośnie przepisów dotyczących zbiorników na paliwa III kategorii chciałbym poruszyć ten temat. Dostępne są na rynku zbiorniki 5000 l (jednopłaszczowe) za całkiem przyzwoite pieniądze i zanim dokonam inwestycji chciałbym zaczerpnąć trochę wiedzy. Przepisy dyktują nam obowiązek przechowywania paliwa w zbiornikach dwupłaszczowych:
      natomiast po drugiej stronie znalazłem taki zapis:  
      Tak więc nie wiem gdzie leży prawda. Jedni mówią, że dopóki nikt nie będzie wymagał ode mnie "dokumentacji zbiornika" (co jest mało prawdopodobne - kontrole itp.) nie wychylać się i korzystać z takiego zbiornika, z drugiej strony rozsądek mówi, żeby zrobić to dobrze i nie martwić się o problemy przy kontrolach. Jak wszyscy wiemy zaciskają nam sznur na szyi żeby wyrwać pieniądze na utrzymanie Wiejskiej i wypadałoby się jakoś ustrzec przed karami.
    • Przez evolution93
      Witam.
      Za rok kończy mi się plan 5 lat i czas zacząć myśleć na przyszłość. Czy są jakieś zboża ,warzywa lub inne rośliny które warto posiać /posadzić w gospodarstwie ekologicznym czy pozostaje wszystko wrzucić w łąki?obszar jaki mam do zagospodarowania to 11 ha.
    • Przez rudy112
      Jak transportujecie pasze z mieszalni pasz do zbiorników przy chlewni?
  • Dodaj nową pozycję...
v