Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego z tego co wiem to płaskie stosuje się w pneumatyce (czuli hamulce), dlatego do płaskich dedykowane są podkładki fibrowe, a stożkowe w hydraulice 🙂
Opublikowano
Logiczne jest, że jeśli na siłowniku jest płaskie, to na wężu też ma być płaskie. A jak gniazdo ma stożek, to na przewodzie też stożek.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez blackfish
      Jak się nazywa ten gumowy wąż fachowo, co go oznaczyłem na załączonym obrazku? żebym wiedział czego szukać,,, to jest wąż od układu chłodzenia tak?

• Przez MarianoKam
      Witam próbuję podłączyć rozdzielacz Nimco od ładowacza czołowego mam trzy wyjścia od rozdzielacza zasilanie P ,powrót pod ciśnieniem T1 ,i swobodny spływ T2 gdzie wpiąć się w hydraulikę od traktora ,chcę ominąć podłączenie pod gniazda .Proszę o pomoc
    • Przez MateuszKlecha
      Otóż tak jak w temacie , mam problem z wentylatorem chłodnicy oleju nie załącza mi się wiatrak przy wzroście temperatury , ktoś miał taki problem bądź wie co może być przyczyną?
    • Przez Enter_680
      Witam nie dawno kupiłem Zetora 7745. Chce pouzupelniać olej chydrauliczny lecz nie wiem gdzie jest wlew i miarka do wyjść i do podnośnika , wiem tylko gdzie jest do wspomagania wlew ale miarki nie wiedzę i niewiem ile mam go wlać . Traktor mam od niedawna i go topiero go poznaje więc proszę o wyrozumiałość.
    • Przez sinyou135
      Witam, czy ma ktoś foty takich przyczep, zachowały się jakieś egzemplarze? Na stronie autosana, jest zdjecie pewnie do folderu, z burtami tłoczonymi w koperty, ostrosłupy? Daję linka bo nie wiem jak to nazwać fachowo, widział ktoś z forumowiczów  takie poszycie? Trzeba na sam dół zjechać, 1957 rok produkować zaczeli. Następna strona to foty jej, w wersji wywrotki i też są takie burty dziwne.
      http://autosan.cba.pl/historia/historia05.html
      http://autosan.cba.pl/historia/historia06.html
  • Dodaj nową pozycję...
v