Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam jestem w trakcie napraw hamulcy w c-330 problem polega na tym że któś kiedyś złożył być moze tak było od nowosci bo z tego co czytrałem w pierwszych wersjach tak wychodziło a mianowicie chodzi o ten oring co idzie w tą tulejkę moje pytanie polega na tym czy ktoś powie jak to złożyć te 3 elementy co są na zdj ? z góry dziękuje za pomoc :)

afgr.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Leser
      Cześć - Ma ktoś może ładowarkę lub ma znajomego posiadającego takie cudo pracujące w cięższych warunkach najlepiej przy bydle mlecznym? Jak sobie radzi ten model?:
      MF TH 6030 / MF TH 7030

Zależy mi tylko na takich modelach bo ich wymiary są najlepsze dla mnie - mam wąskie chlewy
      Dzięki za all info
    • Przez slawek4020
      Witam potrzebuję dokładną instrukcję do prasy John Deere 590.Z góry dzięki.
    • Przez bolo527
      Dzień dobry. Jestem tu nowy i coś nie bardzo ogarniam pisanie postów. Napisałem odpowiedź i nie mogę jej wysłać. wyświetla się coś takiego, że musi sprawdzić moderator, a kolor tekstu zmienił się na jakiś dziwny i dostał statu ukrytego. Co robię nie tak ?
    • Przez Razzor
      Witam jakie są wasze opinie na temat traktora renault 95.14 RS, 85 KM, silnik MWM, skrzynia i rewers mechaniczny,czy jest godny uwagi?
    • Przez pawelol111
      Tak jak w temacie - ktoś dopomoże?
  • Dodaj nową pozycję...
v