Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ale depresator nawet jak całą butelkę wlejesz na 20 litrów to nic się nie stanie, nie da się przedawkować , wszelkie te problemy to właśnie kombinacja albo wożenie paliwa w cysternach po innej chemii nie wypłukanych .

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Uziu92 napisał:

ale depresator nawet jak całą butelkę wlejesz na 20 litrów to nic się nie stanie, nie da się przedawkować , wszelkie te problemy to właśnie kombinacja albo wożenie paliwa w cysternach po innej chemii nie wypłukanych .

cysterna do przewozu paliwa służy tylko do przewozu paliwa  . koniec . kropka .             

• Like 1
Opublikowano

A tak ogólnie to jaką mam pewność legalności i dobrej jakości paliwa tankując na takich stacjach jak Moja, Bliska czy Huzar? Te akurat mam w jednej miejscowości

Opublikowano

Ech, toś pocieszył. Nawet jak coś będzie nie tak to i tak w sądzie nie wygrasz bo Ty paliwo kupisz na kilka tygodni czy miesięcy, a oni w tym czasie kilka razy paliwo przez zbiorniki przeleją. 

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

A tak ogólnie to jaką mam pewność legalności i dobrej jakości paliwa tankując na takich stacjach jak Moja, Bliska czy Huzar? Te akurat mam w jednej miejscowości

stacje takie jak lotos , orlen kontrolują zarówno jakość paliw na stacjach jak  i przepływy w dokumentach , stacje wchądzące w skład tych firm jak i firmy franczynziane są zobligowane umowami z dystrubotrami , także jest małe prawdopodobienstwo  fałszerstwa  . .  zazwyczaj na takich stacjach jest informacja o objeciu stacji nadzorem w lotosie jest to chyba  BAQ   informacja taka jest widoczna .

2 minuty temu, wiesiek63zmc napisał:

No przecież Najlepiej brać u jednego i jak jest ok. to nie biegać bo gdzieś 5 groszy taniej Ja tak robie i nie modlę się na polu 

Wiec że sie mylisz ,

Opublikowano

bo nie ma takiego co by nie woził w przeszłosci lewego paliwa  jak nie dobrowolnie to miej dobrowolnie ale musiał odebrać paliwo . proceder kwitnie dalej , w miejszym stopniu ale istnieje ryzyko , organizatorzy tego procederu też oczywiscie dbają o jakość ale nie raz trafi sie pospiech i przyspieszenie poprawy parametrów . znam przypadek gdzie lekkiemu uszkodzeniu uległy  2 koparki i 3 cieżarówki   , i tu producent odciążył dystrybutora  koszty wzioł na siebie 

Opublikowano

petro tour to jest całkowicie prywatny biznes tylko 1 stacja , natomiast ja napisałem o stacjach z logo orlen , lotos     dodatkowo jest tak jak z żywnoscią tys . róznych nic nieznaczących laurów  i wyróżnień .też moge napisać    JAKOSĆ GWARANTUJE JARECKI     tylko co to znaczy , ano nic tu bardziej bym się bał kupić niż z punktu  gdzie nikt nie gwarantuje jakosci .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v