Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ibrahim
      Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka? 
    • Przez karol210589
      Szanowni koledzy. Post na prośbę kolegi ale bardzo proszę o pomoc. Kolega kupił rozsiewacz Kvernelanda ale nie ma do niego instrukcji. Rozsiewacz nie posiada nalepek żadnych jedynie tabliczkę znamionowa która wysyłam pod postem. Rozsiewacz posiada wagę i sterownik. Proszę o pomoc...
      Dodam że na stronie internetowej nie znalazłem instrukcji, również dealer nie wykazał się odpowiednią kompetencją. Gdy np potrzebowałem instrukcji w języku polskim od Hardiego wystarczył jeden telefon do serwisu głównego i dostałem na email w formie pdf.

• Przez tropt
      Witam, czeka mnie zakup nowego opryskiwacza - zmiana z pilmetowskiego 600 litrów rozkładanego ręcznie na coś z pełnym komputerem i hydrauliką. Powierzchnia gospodarstwa to niespełna 70 ha, w skład chodzi 15 ha buraków cukrowych, 20 ha ziemniaków a reszta to zboża i łubiny. Do sedna - pytanie kieruje do bardziej doświadczonych, osób które mają jakieś pojecie o tym o czym piszą  mianowicie zastanawiam się czy wybrać przy swoich uprawach opryskiwacz zwykły czy z rękawem powietrza, ktoś przybliży temat z praktyki ? sprzęt ma być używany do max 40 tys. https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-rau-kverneland-z-rekawem-21m-hydraulicznie-rozkladane-CID757-IDvlLxY.html  znalazłem pewną maszynę mieszczącą się w tej kwocie. Co doradzicie ?
      Pozdrawiam 
    • Przez grabaz
      Witam wszystkich,
      Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS o ładowności 600 kg czyli modele z serii 60, a mianowicie modele 61,62 czy 65. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać.  W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie. Najlepiej coś blisko Siedlec, Białej Podlaskiej.
      Chyba napisałem w nie dobrym wątku Temat przenoszę na Giełdę rolną.

• Przez grabaz
      Witam wszystkich,
      Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS który będzie współpracował z c-330 a w przyszłym roku z zetorem 8011  np.modele z serii 60 do 900. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać.  W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie. 
  • Dodaj nową pozycję...
v