Kuhn vs kverneland opinie
Przez
kaamil12, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez Ibrahim
Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka?
-
Przez Baldek
Witam Wszystkich , chciałbym kupić pług obrotowy ,znalazłem kilka ogłoszeń kuhn ,powie mi ktoś czym różni się kuhn master 120 od kuhn MULTI master 120,121??? Czy polecacie kuhny czy inne marki???
-
Przez Radzio86
Witam.
Drodzy forumowicze, powiedzcie mi proszę czy Zetor 7211 bez przedniego napędu poradzi sobie z pługiem zagonowym Kverneland 3 skibowym 16 calowym ? Ziemia mieszana - od ciężkiej gliny po piaski.
Jestem też ciekawy jak duży pług obrotowy może poradzić taki ciągnik ?
-
Przez karol210589
Szanowni koledzy. Post na prośbę kolegi ale bardzo proszę o pomoc. Kolega kupił rozsiewacz Kvernelanda ale nie ma do niego instrukcji. Rozsiewacz nie posiada nalepek żadnych jedynie tabliczkę znamionowa która wysyłam pod postem. Rozsiewacz posiada wagę i sterownik. Proszę o pomoc...
Dodam że na stronie internetowej nie znalazłem instrukcji, również dealer nie wykazał się odpowiednią kompetencją. Gdy np potrzebowałem instrukcji w języku polskim od Hardiego wystarczył jeden telefon do serwisu głównego i dostałem na email w formie pdf.
-
Przez tropt
Witam, czeka mnie zakup nowego opryskiwacza - zmiana z pilmetowskiego 600 litrów rozkładanego ręcznie na coś z pełnym komputerem i hydrauliką. Powierzchnia gospodarstwa to niespełna 70 ha, w skład chodzi 15 ha buraków cukrowych, 20 ha ziemniaków a reszta to zboża i łubiny. Do sedna - pytanie kieruje do bardziej doświadczonych, osób które mają jakieś pojecie o tym o czym piszą mianowicie zastanawiam się czy wybrać przy swoich uprawach opryskiwacz zwykły czy z rękawem powietrza, ktoś przybliży temat z praktyki ? sprzęt ma być używany do max 40 tys. https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-rau-kverneland-z-rekawem-21m-hydraulicznie-rozkladane-CID757-IDvlLxY.html znalazłem pewną maszynę mieszczącą się w tej kwocie. Co doradzicie ?
Pozdrawiam
-