Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,jakiś czas temu ogłosiłem kombajn zbożowy na olx i dostałem e-wiadomość od jakiegos kolesia z Rumunii .Że jest zainteresowany ,dopytywał o stan kombajnu chciał więcej zdjęć .Dzisiaj wysłał mi taką wiadomość i od razu zajarzyłem że coś tu śmierdzi.Wystarczy poczytać na różnych forach że to oszustwo .Uwazajcie.

S1051203.JPG

• Like 1
Opublikowano

To chodzi aby mieć konto na tym PyaPal tam są takie wałki że masakra .Kupujący może w każdej chwili wycofac i pieniądze i obciążyc Cię kosztami transportu....dużo jest o przekrętach w ten sposób na necie .

Opublikowano
Bo przez pay pal nawet jak już będziesz miał pieniądze na koncie to można cofnąć transakcje i zostajesz bez towaru i pieniedzy. Kiedyś było o tym w mediach.
Opublikowano

Panowie co wy od wczoraj na świecie żyjecie, pełno jest takich oszustów na portalach ogłoszeniowych. Swego czasu sprzedawałem motocykl to miałem chyba z 3 takich amatorów. Polecam pobawić się z takim delikwentem w podchody kto kogo podejdzie, zabawa przednia, ubaw po pachy. 

Opublikowano

konteno napisał:

15 godzin temu, radekz200 napisał:

Co Ty jeszcze robisz o 21 30 w niedziele? 😃 no chyba ze oglądałeś Bonda na dwójce 😛

dobre Bondy rozpoczeły się i skończyły na Pierce'ie Brosnan'ie 

Obejrzyj sobie "Czwarty protokół" jak lubisz Brosnana. To dopiero zimna wojna.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez grisza1985
      Witam od niedawna jestem posiadaczem siewnika amazone d7 Super S o szerokosci 2,5m i nie wiem jak mam przeprowadzic próbe wysiewu? dodam ze koła są o rozmiarze 6.00-16
    • Przez masa24
      witam, nei znam sie na uprawie, ojciec zmarl i probuje cos zdzialac. mamy siewnik amazonem, niestey nie wiem jaki model bo wszystkie naklejki zdrapane

Ma 25 lejkow. Szerokosc od kola do kola wynosi prawie 3 m.
      Szerokosc skrajnych redlic 280 cm. Jaka bedzie szerokosc robocza siewnika?

teraz co do proby kreconej. wiem ze powinno sie zmierzyc obwod kola i tak dalej. ale mam rozne opony w siewniku. jedna ma srednice okolo 66 cm druga jakies 60, ktora brac pod uwage?po stronie skrzyni jest opona ze srednica 60 cm

jak wezme srednice mniejszego to wychodzi obwod ze wzrou jakies 190 cm
      szerokosc roboca przyjmuje 3 m( dobrze? skrajne lejki 280 cm + jedno miedzyrzedzie od lejka do lejka 12-15 cm, prawie 300 cm wychodzi)
      wiec 33 m \ 1,9 m wychodzi 17,5 obrotu. Biora poprawke na poslizk bede krecil 18 razy, dobrze?

szczegolni chodzi mi czy dobra szerokosc robocza siewnika i ktore kolo brac pod uwage
    • Przez marcin80wlkp
      Czy może mi ktoś powiedzieć jak zrobić próbę kręconą do 3 metrowego Sulky GC Tramlines?Ile razy kręcić korbą i przez ile pomnożyć.Dodam, że to stary siewnik o rozmiarze kół 185/70/14
    • Przez samczyk1991
      Tato sprzedał poubojowo krowę. Okazało się, że dostaniemy raptem około tysiaka bo blisko połowę zabrali oni ponieważ krowa miała jakąś bakterię czy pasożyta żyjącego w mięśniach i podobno muszą głęboko zamrozić i rozmrozić mięso żeby nadawało się do spożycia. Nasze bydło często jest oglądane przez weterynarza i konsultujemy się z nim i razem działamy, Ojciec nie wierzy w tą historyjką i kłócił się przez telefon ale to nic nie zmieni. Niby przepraszali ale my już dalej nic nie opchniemy dla nich. Przykra historia po wieloletniej współpracy
      Co wy na to ?
      Czy wy też byliście w różny sposób oszukiwani lub pokrzywdzeni przez handlarzy, ubojnie ?
    • Przez zimrex
      Witam serdecznie mam do was takie pytanie próby kręconej jak to się oblicza posiadam siewnik saxonia DF500 zdięcia jak to wygląda 
      Z GÓRY DZIĘKUJĘ 

• Dodaj nową pozycję...
v