DOJARZ POSZUKIWANY KUJAWSKO-POMORSKIE
-
Podobna zawartość
-
Przez przemek28_28
Witam.
Mam ogromna prośbe otóż poszukuję artykułu z TOP AGRAR na temat Wielki test 14 ciągników klasy 100 KM. Jeżeli ktoś jest prenumeratorem tej gazety i posiadałby ją lub posiada ja w wersji elektroniczniej byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
-
Przez look19
Poszukuję dojarza z terenu województwa pomorskiego. Bez nałogów, nie karanego, uczciwego, może być do przyuczenia. Kwestia wynagrodzenia ustalana podczas rozmowy kwalifikacyjnej. CV mile widziane na pw. Kontakt telefoniczny z wybranymi kandydatami (proszę o podanie w CV nr telefonu lub samego nr telefonu bez CV).
-
Przez Danielkoltun
Witam mam trochę dziwne pytanie. Ostatnio znalazłem ciągnik na Olx.pl do sprzedania w Woj. Kujawsko-Pomorskim w samym Stolnie , bardzo mi się podoba i się wybieram go może nawet kupić .Problem polega na tym że nie mogę znaleźć informacji na internecie kim ten sprzedawca jest , bo ma kilkanaście maszyn na sprzedaż i nie wiem czy to jest jakiś handlarz czy może czymś innym się zajmuje . Więc zwracam się z prośbą głównie do użytkowników forum z Kujawsko-Pomorskiego , jak coś wiecie to odpiszcie . Proszę też o szybką odpowiedź bo może dzisiaj lub w poniedziałek na noc pojadę bo mam kawał drogi do przejechania a jeszcze szykują się protesty Rolników na wtorek 2015.02.03 i chciałbym zdążyć przed protestami. Z Góry Dziękuje za Odpowiedzi.
-
Przez stachu18021996
Witam, potrzebuje 5 cielaków najlepiej mięsne ale mogą być mieszańce, proszę o odpowiedzi tylko prywatnych rolników a nie pośredników którzy nic nie robią i zarabiają 100%.
Proszę piszcie tutaj w temacie albo na priv, niech się zgłaszają chętni z okolic woj. Kujawsko-Pomorskiego i Warmińsko-Mazurskiego:D
-
Przez AnnaOrienta
OPIS OFERTY
Agencja Pracy Orienta Polska dla swojego klienta z branży budowlanej, poszukuje kandydatów na stanowisko Operator Ciągnika
Praca przy budowie odcinka drogi S5, woj. Kujawsko-Pomorskie
Rozpoczęcie pracy marzec lub kwiecień
Idealny kandydat:
Doświadczenie w drogownictwie
Licencja do obsługi ciągnika ,,T” lub ,,C”
Główne zadania:
Obsługiwanie ciągnika
Wykonywanie ziemnych prac budowlanych
Kontrolowanie stanu technicznego urządzania
Oferujemy:
Zatrudnienie bezpośrednio u klienta (agencja pośredniczy tylko w procesie rekrutacyjnym)
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w rozwijającej się, na polskim rynku firmie międzynarodowej o ustabilizowanej pozycji na rynku,
Możliwość rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń,
Pracę na terenie woj. Kujawsko-Pomorskiego
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV na adres mailowy warszawa@orientapolska.pl w temacie maila: Operator Ciągnika
W CV należy dopisać klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Agencja Pracy Orienta działa na podstawie wpisu do rejestru agencji zatrudnienia nr 13347
Niniejsze ogłoszenie skierowane jest do obu płci. Kandydaci proszeni są o zapoznanie się z polityką prywatności ORIENTA.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poszukiwany mechanik
Nalot chowacza