Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez jarekm600
      Co sadzicie o tym ciagniku.. Jaka jest wytrzymałosc silnika jaka skrzynia czy cena jest przystepna??
    • Przez gadget
      Poszukuję wytrzymałego pługa 4 obrotowego do ciężkich zadań jakim jest orka gdzie wcześniej rosły sady,krzewy czyli ziemia długo nie odwracana i jakieś tam pozostałości korzeni w glebie itp...Pług będzie ciągany 125 konnym Renault 133.14 . Potrzebuję sugestji co do zabezpieczeń przeciw kamieniom(różne rodzaje gleby) i najważniejsze to zmienny kąt orki tzn jak to wygląda czasowo(regulacja hydrauliczna i mechaniczna) aby zmienić kąt orki z dajmy 170 na 140 cm.Docelowo umówiłem się z forumowiczem Agrofoto że kupię od niego pług Huard na zabezpieczeniach zapadkowych.Pług ogulnie mi się podoba i słyszałem że świetnie przykrywa darniny i resztki pożniwne ale ustawiana jest szerokość tylko pierwszej skiby co wzbudza moje wątpliwości bo jeśli przyjdzie orać gliniastą cężką ziemię w której są pozostałości korzeni to mam obawy że renówka zacznie puchnąć i nie da sobie rady,Proszę o sugestie i porady co do wyboru pługa...
    • Przez gogo500
      Witam jestem zaijnteresowany kupnem tego pługa tylko chciał bym sie dowiedziec jakien informacje na jego temat http://otomoto.pl/plug-4-skibowy-vogel-noot-eurostar-hf-m-950-A387592.html
    • Przez wojtek161
      witam szukam NOWEGO pługa do swojego MTZ 82 jakie marki polecacie z nowych oraz jaką szerokość ,
      klasa ziemi 3-5 ziemia średniej klasy cena do 10 tys zł
  • Dodaj nową pozycję...
v