Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z hydraulika nie podnosi tura , ani nie opusz na , ekanie widać + i - reaguje ale tur nic i po chwili wywala błąd hydraulikventile i A.1.2.B , A.1.2.A i na każdej sekcji inny błąd tłumaczyłem bledy to znacz że ,, pozycja pływająca nie została osiągnięta , zawór przechodzi w położenie neutralne gdzie szukać przyczyny co robic ???????????

Opublikowano
Trzeba się trochę pobawić z tym bo takie proste to bie jest, tych zaworów nie da się wyczyścić, jakbyś potrzebował pomocy to jedynie przez telefon mogę Ci wytłumaczyć jak to naprawić, pozdrawiam Tel 534 989 681
Opublikowano

mianowicie Pompa podnosi tylko jak sie skreca kołami lub rusza , z turem tak samo jak się skręńca działa wszystko ok. jak nie to nie działa i  wywala błąd i blokuje sekcje dodam ze tur starsznie szybko opada ,  czasami stoi całą noc i nic 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Rybson5
      Witam wszystkich!
      Drodzy forumowicze potrzebuje pomocy. 
      Podczas wymiany uszczelki pod głowicą okazało się że gniazda płynu w kolektorze są wyżarte i kolektor nie nadaje się do ponownego zamontowania. Może ktoś z Was spotkał się z podobnym przypadkiem i doradzi co w takiej sytucji zrobić? Myślałem o nalaniu wżerwów tigiem ale nie wiadomo co to jest za stop metalu i jak będzie reagować.. Bardzo ciężko znaleźć coś używanego na rynku a cena nowego to 6500 zł... 

• Przez Rattarow
      Witam 
      Jestem posiadaczem ciągnika DEUTZ-FAHR AGROTRON MK3 135. Po naprawie płyty sterującej hydrauliką wystąpił problem (wymienione zostały uszczelki). Podczas podnoszenia tuzów występuje bardzo głośny pisk. Wyświetla się także komunikat na desce rozdzielczej "zbyt niskie zasilanie sprężonym powietrzem". Nie wiem, czego to może być przyczyna. 
      Bardzo proszę o pomoc. 
      Z góry dziękuję.
    • Przez stachu12
      Kupię regulator siłowy na 3 wyjścia ten pod siedzeniem wraz z całym osprzętem czyli przewody hydrauliczne cięgna  sruby mocujące itp
    • Przez rafalfalk1
      pacjent to fendt 610 ls z 81roku.jak wyjąć wałek rozrządu? 
    • Przez _Grzesiek_5
      Witam, mam takie pytanie a mianowicie problem. Gdy podłącze np kosiarkę i chce ją podnieść to owszem, podnosi na siłowniku ale gdy puszczę gałkę to kosiarka zaraz opuszcza, tak jakby nie trzymał rozdzielacz albo nie do końca się zamykał, również to się dzieje z podbieraczem przy prasie, podniesie i zaraz opuszcza. Czyżby rozdzielacze do remontu? Czy może jakoś trzeba ustawić? Raz na jakiś długi czas podniesie i trzyma, ale to naprawde rzadko się zdaży 😳
  • Dodaj nową pozycję...
v