Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez michalnh
      Witam,
      Mam do sprzedania mocną i solidną talerzówkę Akpil szerokość robocza 3m, więcej informacji w ogłoszeniu pod linkiem:
      https://www.olx.pl/oferta/talerzowka-brona-talerzowa-akpil-v-ka-3m-ciezka-mocna-jak-nowa-CID757-IDvFp55.html#919789e367

• Przez hoodoowca
      witam,ze względu na pogodę nie mogę zaorać pola po kukurydzy czas leci deszczu nie widać a nasiona kupione,stalerzowałem pole- nawet nieźle to wygląda .Pole uprawione na ok 10-15cm i teraz pytanie siać ? czy nie ma sensu.Nie mam żadnego doświadczenia w takim siewie,może ktoś mi coś doradzi.
    • Przez TomaszN
      witam zastanawiam się nad kupnem talerzowki 1.8m do 3p i Jelsi mógł bym pytać jakie są opinie o tych firmach ?
    • Przez Delbeta
      Wiecie może gdzie kupie na internecie ośke do talerzówki rolex taurus , bo nie mogę znależć .
    • Przez Rychu332
      Jaka może być przyczyna nierównomiernego zużywania się talerzy w talerzówce? stojąc z tyłu prawa strona ma talerze w o wiele gorszym stanie niż lewa, jedna strona również idzie lepiej w ziemie niż druga mimo takiej samej długości łączników ciągnika. Z góry dzięki

• Dodaj nową pozycję...
v