Odpowietrzanie 6270
-
Podobna zawartość
-
Przez robigal
Witam
Posiadam od niedawana MF'a 3095, jak postoi dłużej bez odpalania (ok. dwóch tygodni) to się zapowietrza sprzęgło.
Co może być przyczyną i jak usunąć tą usterkę ?.
-
Przez mf3655e
Witam,po rozpolowieniu ciagnika i wymianie filtra i oleju nie mam klopoty ze sprzeglem jest puste nawet po odpaleniu ciagnika i prubach odpowietrzenia nadal nic,dodam ze cisnienie jest bardzo slabe w przewodach wychodzacych od pompki i w odpowietrznikach tez tylko kapie olej i cisnienia nie ma,wspomaganie dziala dobrze i chydraulika tez ok,tyko biegi nie dzialaja i sprzeglo,dodam ze w ciagniku byly wymieniane widelki od biegow A i B,a moze po prostu nie znalazlem odpowiedniego odpowietrznika bo robie to pierwszy raz a ciagnik mam dopiero rok,
Jesli ktos moze to bede bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc
-
Przez JohnDeere1075
Witam. Mam problem z wysuwaniem i zsuwaniem motowideł. Prawdopodobnie zapowietrzył się układ. W jaki sposób można go odpowietrzyć? Zwykłe popuszczenie sróby nie wystarcza bo siłowniki są połączone krzyżowo. POMÓŻCIE BO SEZON NIEDŁUGO CZAS ZACZĄĆ A TU KOMBAJN NIE SPRAWNY.
-
Przez ursusikc330m
Wczoraj jak kosiłem zabrakło mi paliwa,wlałem około 40 litrów i jest problem z jego odpowietrzeniem na krótko jak podłącze to się odpowietrzy a jak podłącze przewód od zbiornika to się zapowietrza niech mi ktoś coś doradzi.

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 6270