Kupię wały
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość minio
Witajcie,
czy spotkaliście się kiedyś z takimi wałami przy agregacie, czy robią one dobrą robotę czy lepiej je sobie odpuścić ?
Z góry dzięki za info
http://otomoto.pl/agregat-scierniskowy-rabewerk-A279453.html
-
Przez wojtas007
witam. posiadam agregat bierny rozkładany hydraulicznie 3,5 metra. posiada z tyłu dwa wałki strunowe i oto pytanie co byscie powiedzieli na to jakbym jeden wałek wymienił np. na wał crosskill a drugi zostawił strunowy lub tez wymienił np. na wał rurowy. czy to zda egzamin czy moze jakies inna konfiguracja z innym wałem lub zostawic stare? prosze o odp.
-
Przez kot003
Witam, kupiłem ostatnio używany agregat i chciałbym wymienić przy nim wałki strunowe które idą na końcu.. Ale nigdzie nie moge znaleśćsamych wałków bez ram/koszyków... a nie ma sensu kupić razem z ramami/koszami skoro moje są w niezłym stanie, możecie polecić jakąś firme/prywaciarza który sie tym zajmuje? jestem z okolic sochaczewa
-
Przez KlaQ24
Witam. Planuje kupić wałki do swojego kultywatora (podwójne) i nie wiem jaką firmę wybrać. Na pewno odpada "Bomet", ponieważ nie jestem przekonany co do jakości ich wykonania. Podobają mi się wałki, które wykonuje firma "Dziekan" jednak cena trochę za wysoka, lecz przemawia do mnie zastosowany tam docisk sprężynowy. Czy możecie coś doradzić?
-
Przez corrado
Tak jak w tytule bądź coś podobnego o podobnych gabarytach, najlepiej gdyby posiadał podwójne wałki.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kupię rozdzielacz do opryskiwacza jugosłowiańskiego
Ursus C-360 & Wały posiewne