Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość BaszaPasza11
Opublikowano

Rozbełtaj z wodą dimera popryskaj opryskiwaczem recznym i umyj myjka ciśnieniowa. 

Opublikowano
5 godzin temu, Fugeo napisał:

Cześć

Znacie jakiś skuteczny środek do czyszczenia plam z oleju, ropy, smaru z kostki brukowej?

krótko i skutecznie zmyj myjką gorącą wodą posmaruj pędzlem rozpuszczalnikiem nitro umyj jeszcze raz gorąco  i zostaw do wiosny po zimie wszystko zniknie  nie wiem czemu ale mróz usuwa bez śladu sprawdzone na wielu metrach (mam parking gdzie kapie z samochodów czarny olej i tylko tak jak pisałem 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez oFsik
      Witam jak wyczyścić kombajn na zimę? (głównie chodzi mi o wnętrze, podsiewacz;p, sita itp.) proszę o pomoc i z góry dzięki
    • Przez pisklaczun
      witam mam pytanie czy da się wymontować zbiornik paliwa bez ściągania kabiny, czy tak wogóle się da?? bo zbiornik jest zasyfiony i zamula bardzo filtr paliwa i ciągnik zaraz się muli ;[
      a pytanie 2 to http://allegro.pl/rozrusznik-z-red-mf-690-699-3060-3065-niemiecki-gw-i1536331990.html nada się do tego ciągnika?? i czy warto go kupować??
      i jeszcze 3 pytanie to jakie oznaczenia ma mieć filtr hydrauliki(linki z filtrami mile widziane)
      pozdrawiam
    • Przez pawel807
      Hej.

Mam do was pytanie. Będę olej wymieniał w silniku i chciał bym parę rzeczy w nim wymyć wyczyścić.
      Wpierw chciał bym smoka pompy wymyć, bo nie był myty parę lat, ale nie wiem jak go wyjąć i w czym go wymyć.
      On znajduje się na samym dole miski olejowej i jest przykręcony na bodajże 2 śrubki tak ? Wyciąga się go normalnie ?
      Druga sprawa filtr oleju(wirówka) jak to wymyć ? Mógł by ktoś mi to wytłumaczyć ? Bo chciał bym to zrobić, ale niczego nie uszkodzić. :rolleyes:
    • Przez bizar
      Witam, panowie jakie waszym zdaniem są najlepsze sita do kombajnu, na sito wstępne (górne) polecałbym żaluzjowe, tylko tutaj tez są różne rozmiary lamelek, jakie sprawdzają się u was? A jakie sita dokładne (dolne) ? zamierzam dokupić sobie 9mm do zboża, jak myślicie będzie dobre? A użytkuje ktoś z was takie sito z podłużnymi otworkami? bo spotkałem się z takim sitem 5x25mm i podejrzewam że z takimi otworami nie puszczałoby całych kłosów.
    • Przez zimonx
      Witam, zastanawiam się nad posadzką z kostki bezfazowej w wiacie gospodarczej. Wiata pod kombajn zbożowy, ciągnik + przyczepy, czy ktoś ma może takie rozwiązanie w wiacie i jak mu się spisuje. Czy może lepsze jest zwykła posadzka betonowa (lana oczywiście z gruszki). Proszę o opinie.
  • Dodaj nową pozycję...
v