Temperatura oleju hydraulicznego Celtis
-
Podobna zawartość
-
Przez Dzik997
Siemanko ,mam do was takie małe pytanko. Posiadam Claasa Celtisa 456 i muszę mu zmienić opony na nowe. Rozmiar starych opon to [13.6R28 , 16.9R38] i jakie najszersze opony moge kupić żeby założyć na te same felgi? Podajcie mi rozmiary i opinie czy ktoś z was coś takiego robił?
-
Przez Rogal05
Koledzy pomóżcie w zlokalizowaniu czujnika ciśnienia oleju hydraulicznego w Renault Ares 626. Załącza się kontrolka podczas pracy. W niektórych przypadkach podczas zmiany biegów. Stan oleju OK, podnośnik normalnie pracuje, skrzynia przełącza itd. Chciałbym zacząć od wymiany czujnika ale porównując to co ja uważam za czujnik ciśnienia w skrzyni z tym co jest do kupienia jako czujnik pasujący do tego modelu to głupieje gdzie on jest.
-
Przez Agrotechno
Witam, mam pytanie do was. Jak odblokować EHR w tym renault ? Ponieważ nie wiem jak
-
Przez uator
Panowie, przekopałem te działy i podobnego tematu nie znalazłem. Czy ktoś się z tym uporał? Nie mogę za Boga uszczelnić tej miski. Dorobiłem fest uszczelkę pod tą misę, jestem w trakcie rozbierania, zdjąłem tą uszczelkę, i nie widać nigdzie żeby pod nią była nieszczelność, a jednak jakimś cudem olej ucieka mi do skrzyni. Nie mam ochoty kolejny raz robić dochodzenia i za 2 tygodnie znowu rozbierać. Chciał bym aby mój ciapek brał olej ze skrzyni. Niby prosty temat, puścić od pompy rurkę w dół, ale dawać filtr na końcu? Gumową czy stalową? Tam nawet nie ma jej jak zamocować, boję się żeby z czasem nie przespacerowała się w stronę któregoś z trybów. Czy ktoś robił podobną modyfikacje?
-
Przez blake17
Pany ile powinno byc oleju wspomagania w zbiorniku obok chlodnicy i filtra powietrza?
https://i.imged.pl/zbiornik-zbiorniczek-oleju-wspomagania-ursus-zetor.jpg
-

Rekomendowane odpowiedzi
Traktor renault 133.54 tractonic, tryb awaryjny po godzinie pracy.
Ursus c330