-
Podobna zawartość
-
Przez TomaszMdrecki
witam
nie wiem czy ja mam taki problem czy nie umiem szukac, czy ktos ze swietokrzyskiego zna jakieś gospodarstwa albo jakieś targi, jarmarki lub giełdy gdzie mozna kupić byczki mięsne najlepiej kilku tygodniowe.... jak wejdzie sie na OLX to 99% ogłoszeń to sprowadzane zdechlaki z zagranicy, przejechałem sie na nich ;/;/
-
Przez michalnh
Witam,
Mam do sprzedania mocną i solidną talerzówkę Akpil szerokość robocza 3m, więcej informacji w ogłoszeniu pod linkiem:
https://www.olx.pl/oferta/talerzowka-brona-talerzowa-akpil-v-ka-3m-ciezka-mocna-jak-nowa-CID757-IDvFp55.html#919789e367
-
Przez Bobas233
Witam. Mam problem tak jak w temacie mam problem z tym chwastem na jednej działce. Nie bylo nic nagle wybilo do góry i teraz kwitnie i wytwarza luszczyny. Navigator na 2 liscienne poszedl no ale widocznie nie dał rady bo ta sama rodzina roślin.Czekac az wymarznie czy co robic . Widac ze zagluszylo rzepak. Czekam na porady. -
Przez Gość
Gdzie kupić tania a dobra szybę do zetora 5211. Chodzi o boczna górna. Jest dużo w necie za 50zl ale nw jak z trwałością.
-
Przez Mircia26
Witam!
Szukam tego elementu ze zdjęcia do łyżki ładowacza czołowego firmy faucheux. Czy gdzieś ktoś z Panów widział coś podobnego co można kupić. Nie ma tu euroramki a chcemy dorobić widły do ładowacza. Najłatwiej byłoby kupić taki .gotowy element (nie wiem nawet jak go nazwać - zawias?) .
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wybór producenta opryskiwacza
Pszenica ozima Andorre - 22 listopada 2025