-
Podobna zawartość
-
Przez sosek xu li
Witam od jakiegoś czasu mam w posiadaniu Massey'a 3125 Autotronic i zanim wystartuje w pole chciał bym sie dowiedzieć parę rzeczy.
- Czy można włączać przedni napęd i blokadę mostów w czasie jazdy?
- czy mogę używać opcji żółw-zając niezważając na prędkość? I czy mogę cały czas na przykład używać zająca?
- Jaki olej do hydrauliki...Czy zbyt rzadki olej może po rozgrzaniu spowodować ze na wolnych obrotach ciężko kręcić kierownicą?
- Czy ktoś ma instrukcje jak obsługiwać komputer?
Z góry dzięki.
-
Przez janek12314
Dzieje sie coś takiego , [ że przyciskiem w kabinie ] jak nacisnę na opuszczanie nie opuszcza , dopiero jak nacisnę podnoszenie i ponownie opuszczanie to opuszcza . Ale to dzieje się rzadko .
A drugi problem jest taki , że jak podnoszę podnośnik przyciskami na błotniku to uniesie bardzo wysoko , a w kabinie [ jak podnosze ] podnosi nie tak wysoko , jak przyciskami na błotniku . Jest to trochę uciążliwe wtedy , gdy pracuje z pługiem obrotowym
jak go obracam , to kółko od pługa , które znajduje się na końcu pługa ociera mi nieraz o ziemie i jest problem z obróceniem , dlatego , że jest pług za nisko podniesiony .
z góry dziekuje za okazana pomoc .
-
Przez restrukturyzacja2016
Witam, zastanawiam się nad kupnem nowego sprzętu, mianowicie owijarki do bel. Nie do końca jednak wiem na czym polega sama "idea" owijania. Dlatego piszcie w komentarzach, jakie trzeba mieć wejścia w traktorze itp., jak się obsługuje, są jakieś piloty, czy to samo się wyłącza po zwinięciu itp? Czy ursus c-360 będzie dobra do owijania własnie takim sprzętem siano-kiszonki. Czy może lepszym rozwiązaniem będą po prostu worki do balotów na kiszonke, "wsadzic", czy nie zakisi się wtedy dobrze?
Pozdrawiam,
czekam na odpowiedzi.
-
Przez TheRolniczy
Witam
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć obsługę oto takiego licznika hektarów (O ile jest to licznik Ha )
-
Przez kamilb
Witam wszystkich mam problem z jazdą w mojej miniładowarce Weidemann 1140. Ładowarkę przywiozlem z niemiec spaloną. Odbudowałem ja i mam problem z pompa jazdy tłoczkowa rexroth a10vg28... po załączeniu jazdy ladowarka sama jedzie nie reaguje na dodanie gazu albo opóźnia się zmiana kierunku jazdy czekam kilka sekund aż ruszy. Rozkrecalem ta pompe kilka razy składałem krok po kroku jak w instrukcji napraw. Pompe dobrałem z walca drogowego Ammann. Silnik jazdy typowy z myszy do burakow.
-

Rekomendowane odpowiedzi
EHR obsługa
Ursus 1634 & Weidemann