Czujnik napełnienia zbiornika ziarna i wysokości gardzieli.
-
Podobna zawartość
-
Przez silver90
Witam posiadam ciągnik same silver 90 i nie wiem jak działa czujnik sba. Jakby ktoś mi to wytłumaczył byłbym bardzo wcięczny.
-
Przez szymonidas9
Tak jak w temacie, mam problem z max. podniesieniem klepiska.. Dochodzi gdzies do 3/5 wysokosci na tych dziurkach i juz wyzej nie idzie pociagnac. Wie ktos co moze byc przyczyna? Podobno cos tam sie czysci w "przekladni" ale tak gdzies tylko slyszalem.. Przerabial ktos podobny problem? Bo nie wiem jak to ugryzc
-
Przez mateusz7745
witam mam problem z deutz fahrem agrotronem 4.95 . Ciągnik postoi kilka godzin i paliwo całkowicie cofa się do zbiornika. sprawdziłem przewody wszystkie są szczelne założyłem przy zbiorniku zawór zwrotny po założeniu odpala dobrze ale po kilku dniach zawór zwrotny ulega uszkodzeniu i w czasie jazdy potrafi zawiesić się. Co może być przyczyną cofania się paliwa
-
Przez ReverS07
Witam!
Mam kilka pytań. Co do czujnika temperatury w t25 to jest problem bo jak włączam masę to wskazówka się porusza, czyli chyba wszystko jest podpięte. Ale znów podczas jazdy wskazówka się nie rusza. Czy to wina czujnika bo napięcie w przewodach jest wszędzie i czy mogę kupić zamiennik w postaci czujnika wody do MTZ-ta?
Z góry Dziękuje za Odpowiedź
P.S. To jest czujnik wody do MTZ-ta
-
Przez matius04
Jak w tytule. Piszcie po ile kupujecie zbiorniki dwupłaszczowe o jakiej pojemności i jakiej firmy. Wielu osobom to się przyda biorąc pod uwagę że co raz więcej osób szuka zbiorników patrząc na różnicę cenową oleju napędowego między ceną detaliczną a hurtową.
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
2 Biny