-
Podobna zawartość
-
Przez masseyferguson255255
Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
-
Przez andrewk
Do sprzedania dwa siłowniki jednostronne do ładowacza czołowego 40/60 skok 630mm ( min 870mm, max 1500mm ).
Siłowniki jak nowe, używane niecałe 6 miesięcy - powód sprzedaży jest prosty, wymieniam na wzmocnione.
Możliwość wystawienia na allegro.
Cena 300zł/komplet.
Jak dobrze zagadasz to wysyłka przy wpłacie na konto w cenie
___________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez SebastianP
Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam. -
Przez Damians88
Koledzy,
Wielka prośba o poradę jaki tur i jakiego producenta założyć do Zetora 6340, 2004 r. Chodzi mi o trzy sekcyjny. Nośność 1,5 tony.
Proszę o namiary.
-
Przez Tomek4321
Witsm, proszę o pomoc. Moj traktor Massey Ferguson MF 255 zapowietrza się po około godzinie pracy. Wymieniłem niedawno filter paliwa ale nie przyniosło zadnego efektu. Co jeszcze mogę zrobić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
gregoire-besson rs9