Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
frakcja sciolki może mieć max 4cm i w dodatku nie może być jej dużo. ten robot jest do obór bezsciolowch. teraz w Polsce pracuje na pewno jeden może dwie trzy sztuki.
Opublikowano
dzwoń do najbliższego lely center. dowiesz się wszystkiego
Opublikowano
to pisz od razu że świadectwo dziś odebrales i zaczynasz się nudzić a nie dupe zawracasz.
Opublikowano

Nie zawracam ci d*py bo nie musisz odpowiadać mi jak nie wiesz i to pytanie było zwrócone do wielu ludzi może ktoś z nich wie a plany na przyszłość bo oborach będzie za rok spłacają więc narazić nie pieniędzy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Pietras892
      Sprzedam rozsiewacz Lely Centerliner SL
      2200l dwu talerzowy
      wysiew do 36m.
      hydrauliczne zastawianie i regulacja poziomu
      rok produkcji 2001
      nie wypracowany w dobrym stanie
      nie malowany
      nie używany w polsce
      cena 6300zł do niewielkiej negocjacji

• Przez hary6400
      witam wszystkich .
      chciałbym zakupic nowa kosiarke dyskowa a mianowicie boczna  i czołowa , jakiej firmy wybrac?? prosze o wskazówki rady co warto dołozyc
      myslałem nad zakupem czołowej 3,m a boczna 2,8 m do tego zostawu  chce podpiac valtre n 103,4 miała 111km teraz zmieniony program na 124 km
      ktore kosiarki ida lżej a ktore cieżko , co polecacie czekam na podpowiedzi
      pozdrawiam:)
    • Przez Zefirekk
      Cześć podacie ceny pras wymienionych powyżej zastanawiam się nad trzema
      Bo z kuhn kosztuje 120 000netto

• Przez MIERZANIN
      Witam wszystkich serdecznie. Potrzebuje informacji na temat prasy Lely 435 gdyz chcialem takiego zakupu dokonać. Doradzi mi ktos z użytkowników czy warto ?

• Przez napaleniec93
      Posiada ktos rozsiewacz lely 3000. Znalazłem na olx w dość atrakcyjnej cenie co jest zastanawiające. Może macie jakieś opinie
      https://www.olx.pl/i2/oferta/rozsiewacz-lely-3000-CID757-IDrND9P.html#:7d907d7b02
  • Dodaj nową pozycję...
v