Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ja mogę polecić jak się na tym nie znam ani tym nie handluję :) Moją opinię wyrabiam sobie tylko na podstawie znajomych ( w zasadzie na forum jest podobne przekonanie ). Chcę pompę z 3. głowicami i min. 120 l/min, rozdzielacz stałociśnieniowy ale jakiej marki to nie wiem, bo na ten co chciałbym mnie nie stać albo inaczej nie widzę sensu takiej inwestycji ( na elektrozaworach ). 

Opublikowano

Koledzy nie przesadzajcie że 3512 nie da sobie rady z opryskiwaczem 800l. U mnie chodzi z rozsiewaczem sulky dpx 1003, sypie dwa baksy i daje rade. Co prawda jest wtedy niezłe wspomaganie ale obsiewam tak 120 ha więc da się pracować. A obciążenia tylko 150 kg. Co do firmy opryskiwacza się nie wypowiadam, ale śmiało bierz 800l. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez booster12
      Koledzy mam takie pytanie odnośnie regulator ciśnienia, mam szczęlną pneumatykę tylko problem jest taki że ciągnik bije 1,2 mpa i regulator ciśnienia nie opuszcza go wykrecałem ten mały zaworęk na klucz amplowy który też się regulują w którym jest spreżynka oczyściłem go i nic nie pomogło. Jak przywrócić upuszczanie powietrza w ursusie 3512. Kiedys mi to chodziło cyklicznie upuszczał powietrze, nawet jak się zaciągneło ręczny to upuszczał powietrze , a teraz nić się nie dzieje. Rozebrać ten zawór redukcyjny zobaczyć może jest zawalony syfem , bo te śruby co mam na tym zaworze są już wyrobione. I mam pytanie czy od 360 nienadwał sie zawór redukcyjny??.
    • Przez MlodyRolikOn
      Witam 
      Czy jeśli będę korzystał z rozsiewacza z otwieraniem hydraulicznym to gdy przełącze na hydraulike będzie opadał podnośnik? Jeśli tak to będę musiał szukać mechanicznie otwieranego albo robić przeróbke. 
  • Dodaj nową pozycję...
v