-
Podobna zawartość
-
Przez NHCS
NWitam. Podczas sortowania odrzucucono u mnie parę ton schorowanych i źle przechowanych ziemniaków, np. mokra zgnilizna. Co powinienem fachowo z tym zrobić, żeby nie rozwodzić tych chorób po polu? Bo jeżeli wyrzuca np. na obornik to tak się dzieje.
-
Przez maslo200
witam mam opone pęknieta miedzy protektorem 5cm da sie coś z niej zrobić opona jest jak nowa dostałem ją za darmo i zastanawiam sie czy da rade załatać ja
-
Przez maslo200
witam mam opone pęknieta miedzy protektorem 5cm da sie coś z niej zrobić opona jest jak nowa dostałem ją za darmo i zastanawiam sie czy da rade załatać ja
-
Przez pelepele22
Witam wszystkich . Na wstępie zaznaczam jestem lajkiem w uprawie truskawki
Posadziłem we wtorek(17.04) 80 arów truskaweczki (sadzonka mrożona) zabrakło mi sadzonki i na razie czekam na dostawę. Przed sadzenie rozsiałem na ten areał 300 Kg YAra COMPLEX .
Przysłali mi badania gleby i okazało się, że Ph jest za niskie 5,1 co mogę zrobić aby poprawić jakość gleby . Co rozsiać aby nie uszkodzic sadzonki i? Zamieszczam zdjęcie. Z góry dziękuje .
-
Przez panmino
Cześć, chciałbym sobie zafundować najprostszy możliwy EHR w Belarus 1025.2. Pomyślałem, żeby założyć siłownik elektryczny poruszający dźwignią podnośnika i przełączniki załączajace w kabinie i na błotniku. Czy to się da zrobić w tak prostej wersji? Jakie są wady takiego rozwiązania?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
Żniwa 2025