Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam,Posiadam 5(zaresjstrowanych) macior i 30 prosiąt 6 tuczników u sasiada który jest vatowcem i producentem trzody chlewnej siedziała kontrol 2 dni, ja jestem małym gospodarzem czy mam takie same wymogi spełnaic jak ci co maja po 400szt świn ogrodzenia stajni itd?

Opublikowano (edytowane)

Przeciwko dostawaniu sie dzików  takie ****nia dała przepisy że musisz stajnie ogrodzic a mnie na to zwyczajnie nie stać aby wywalić 20tyś w ogrodzenie wiec prawdopodobnie rezygnuje ze świn i przeżucam sie na Byki

Edytowane przez Matey
Opublikowano

Kolego , w stajni to sie konie trzyma . Poczytaj może dokładnie te przepisy , bo mam wrażenie że nadinterpretujesz to co nakazują . Płot , to wtedy jak luzem sobie świnki biegajż

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Konsultant_HRIC
      Konieczne wykształcenie kierunkowe i doświadczenie w układaniu dawek.
      Zainteresowanych kandydatów zapraszam do kontaktu lub przesłania aplikacji z życiorysem zawodowym w języku polskim i angielskim pod adres: [email protected] lub kontakt telefoniczny pod numerem: 660 703 703.
      Chętnie przekażę więcej szczegółów.
      Konsultant HRIC
    • Przez Konsultant_HRIC
      Konieczne wykształcenie rolnicze (zootechnika, weterynaria lub mechanizacja) oraz doświadczenie we współpracy z dealerami / partnerami branży rolniczej.
      Zainteresowanych kandydatów zapraszam do kontaktu lub przesłania aplikacji z życiorysem zawodowym w języku polskim i angielskim pod adres: [email protected] lub kontakt telefoniczny pod numerem: 660 703 703.
      Chętnie przekażę więcej szczegółów.
      Konsultant HRIC
    • Przez tatar902
      Witam poszukuje osob ktore zostaly oszukane przez firme bm kobyli zajmujacej sie trzoda
      firma mnie oszukala tak ze swinei zabrala po 1 miesiacu pozniej niz przewidziana byla umowa i wystawili mi jeszcze kwitek sadownie bym im zaplacic nie wiadomo za co i stwierdzili ze swinie byly za male po upywie 120 dni gdzie stwierdzil to ich przedstawiciel gdzie byl ostatni raz jak swinei byly  prawie jak warchlaki chyba jakis wrozbitow zatrudniaja ze wiedza jaka wage maja nie widzac ich 2,5 miesiaca
      kontakt do mnie  [email protected]
    • Przez DawidWachnik
      Witam kupię 50-60 prosiąt w wadze około 20-30kg ,województwo Łódzkie powiat Piotrkowski
    • Przez Nasters
      Mam do sprzedania Wyposażenie chlewni Trzoda
      Wszystko firmy Big Dutchman  (Bardzo Solidna Niemiecka Firma)
      Do Sprzedania:
      *Tubomaty (Automaty Paszowe) 
      *Ruszta Plastikowe
      *Kojce Porodowe
      *Pojedynki dla Macior

Zainteresowanych proszę o Kontakt Priv(Wiadomość Prywatna)
  • Dodaj nową pozycję...
v