Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Do sprzedania przyczepa wywrotka dwustronna czeska, ładowność 9 ton.Stan bardzo dobry.
Pierwszy właściciel od nowości.
Przegląd ważny 2 lata, opłacone OC. Kontakt: 669-176-814

WP_20180220_10_55_35_Pro.jpg

WP_20180220_10_53_17_Pro.jpg

WP_20180220_10_56_05_Pro.jpg

WP_20180220_10_58_15_Pro.jpg

WP_20180220_10_52_35_Pro.jpg

WP_20180220_10_58_55_Pro.jpg

WP_20180220_11_00_18_Pro.jpg

Opublikowano
A po co autor ma pisać takie mało znaczące informacje? Ważne że się pochwalił że ma i że sprzedaje. W rzeczywistości może wcale nie chcieć sprzedać.
Opublikowano

Koza powinieneś otrzymać tytuł naczelnego handlarza AF, co nowego na giełdzie to  "daje pincet i zabieram".... Jest nr telefonu - dzwonić, to nie kiedyś że trzeba było 5km do sołtysa lecieć bo jeden telefon we wsi.... 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez emtezecik
      jak w temacie szukam przyczepy badz 17.13 szeroka os najlepiej 6 metrow
    • Gość
      Przez Gość
      Witam. Do sprzedanaia przyczepa samozbierająca Agromet. Dokładnego modelu nie znam bo nie mogę namierzyć tabliczki - może ktoś wie gdzie jest. Przyczepa na dużych kołach, bliźniakach, igarażowana, duża. Cena 4,2 tys - do obejrzenia w okolicach Lubartowa
    • Przez ROLNIKwMarynarce
      witam. mam pytanie jezeli jestem rolbikiem a chce kupic cieleta 300 km od domu to potrzebuje do tego samochod przystosowany w 100 % czy moge kupic dostawczaka i zalozyc wode w nim i to wystarczy ? potrzebuje jakies zezwolenia ?
    • Przez kaczmi
      Witam, 
      Chcę kupić przyczepę 14 tonowa ale zależy mi żeby była max długa co pozwoli wykorzystać i do bel i burty będą niższe co ułatwi wsyp cebuli ziemniaków itp. Wiadomo jakość też ważna co polecicie bo przeglądając internet niewiele firm poleca skrzynie dłuższe, znalazłem jedynie jak narazie joskin 6m ale nie mam zdania o firmie. Ktoś w temacie pomoże co wybrać? 
    • Przez Artur1211
      Mam w planach budowe chłodni na warzywa o pojemności 100 ton podzieloną na 3 komory chciał bym sie dowiedzieć jaki byl by koszt budowy takiej chlodni.budowa w wojewudztwie mazowieckim prosił bym o polecenie wykonawców dobrych.
  • Dodaj nową pozycję...
v