-
Podobna zawartość
-
Przez piotrek9321
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem bobcata do wypychania obornika od 15 sztuk. Czy poradzi sobie z wypchnieciem go. Korytasz mam na szerokosc 1.8m. Zastanawiam sie jaki model wybrac. Co polecacie. Dziekuje za odp.
-
Przez farmer_89
Witam, rozglądam się za miniladowarka bobcat za ok 20 tys zl potrzebuje ja do obory a ma ok 30 sztuk bydla pytanie do uzytkownikow jakie sa koszty utrzymania takiej maszyny i ewentualne naprawy wiem ze do tych dużych ładowarek naprawy sa bardzo drogie a do tych małych nie wiem proszę o opinie
-
Przez kamil5421
Sprzedam . Ładowarkę Ahlmann AS 90 , 2000 rok , silnik Deutz 4 cylindry chłodzony powietrzem , stan b, dobry , masa własna 7300 kg , udźwig 3,5t , możliwość obrotu ładowacza o 90 stopni w lewą i prawą strone , wyjścia hydrauliczne do trzeciej sekcji, oświetlenie led , w komplecie paleciak i łyżka , Cena 54 000 zł . Do negocjacji . poniżej film poglądowy
-
Przez piotrek1234537
witam urwałem rączkę od zaczepu i czy jest możliwość kupienia samego mechanizmu który przykrecamy do zaczepu lub zestaw naprawczy? szukam w necie i nic nie mogę znaleźć ktoś miał taki problem. a jeśli nie to czy ktoś rozbierał już kiedyś zaczep tego typu i czy to jest w miarę łatwe
-
Przez Maikel1987
Szukam ładowarki mini ładowarki bobcat s70 lub jakiś inny model tej samej wielkości . Ktoś może zna jakieś strony zagraniczne z takim sprzętem ? Np ze Szwecji , Norwegii , Anglii ???
-