Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Słuchajcie chciałbym rozszerzyć opryskiwacz bazujący na sterowniku Hardi HC5500 o nawigację do zamykania sekcji opryskiwacza, aby nie robić nakładek.
      Co musi mieć opryskiwacz - jakie dokładnie moduły, wersje sterownika HC5500 a co dokładnie musi mieć wspomniany wyżej trimble GFX 750 aby sterować sekcjami?
      A może wystarczy np Trimble 500 do kontroli sekcji z wyżej wymienionym komputerem?
    • Przez MaksymilianStefański
      Siał może ktoś z państwa odmiany kukurydzy  marki Pioneer: P8400, P8821, P8329, P8500, P8816? Na jakim poziomie plonowały w tym roku, na jakich glebach się sprawdziły?
    • Przez mlodykom1
      Witam wszystkich. Wiem że temat już nie raz  był poruszany ale wiem też że przybywa użytkowników tych maszyn i dlatego pytam jaki waszym zdaniem byłby dobry rozrzutnik? Na uwadze mam  takie firmy jak Alima, Dafagro, Pronar czy też Ursus. Miałem 3  lata temu na testach Alime wrażenia pozytywne. Ciągnik o mocy 110 km myślałem o rozrzutce 9-10 ton. Waszym zdaniem lepszy jest rozrzutnik na jednej osi(na dużych kołach), czy na tandemie? Z góry dziękuje za wypowiedzi 
    • Przez RU68
      Czy ktoś używa EZ REMOTE  do  TRIMBLE CFX dla niewtajemniczonych zdalne sterowanie funkcjami 
    • Przez darektrax
      Mam pytanie, czy można zastąpić oryginalną antenę STAR FIRE anteną AMAZONE [antena Millera]
  • Dodaj nową pozycję...
v