Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam , z  jakiej firmy  polecacie kupno cielaków w wadze 70 -100 kg ,chodzi mi głownie o zdrowotność i współpracę  z firmą . Myślałem o ZMBM Kobylin kupował ktoś od nich ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez michalpietra
      Witam,
      Ostatnio szukam ciągniki i trafiłem na ofertę firmy

H.S. Farming Limited

Dowthorpe Hall
      Hull Road
      Skirlaugh
      Hull
      East Yorkshire
      HU11 5AE
      United Kingdom

Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy? Dokonywał zakupy przez tą firmę?
      Proszę o opinie
      Pozdrawiam
    • Przez PiotrFarmer85
      Ktora z tych ras wybrac jako uzupelnienie hf lub nawet glowna sile mleczna stada
    • Przez adamjazyniec
      Witam
      Poszukuję cieląt w zachodniej wielkopolsce, lubuskim (do 100km od grodziska wlkp). Nie jestem handlarzem.
      Moga byc hf, mile widziane tez mcb. 
    • Przez bambik999
      Witam,
      planuje kupić owijarkę i tu nasuwa się pytanie a mianowicie jaką?
      Szukam czegoś do 8 tyś w gre wchodzi też używana lecz nie wiem jaką wybrać. Jestem kąpletnie zielony w tym i chciałbym się poradzić. U nas są 3 Metal-Fachy i ludzie są zadowoleni ale słyszałem różne opinie o maszynach MF. Może Sipma? Owijarka będzię owijąć max 150 bel rocznie.
    • Przez stachu18021996
      Witam, potrzebuje 5 cielaków najlepiej mięsne ale mogą być mieszańce, proszę o odpowiedzi tylko prywatnych rolników a nie pośredników którzy nic nie robią i zarabiają 100%.
      Proszę piszcie  tutaj w temacie albo na priv, niech się zgłaszają chętni z okolic woj. Kujawsko-Pomorskiego i Warmińsko-Mazurskiego:D

• Dodaj nową pozycję...
v