Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ciapekc328
      Od czego zacząć remąt ? Wie ktoś coś na ten temat
    • Przez arofarmer
      Cześć
      Mam mały problem z nowym siedzeniem pneumatycznym w Zetorze 5320. Otóż w siedzeniu jest zamontowana pompka i jest podłączona do akumulatora i wszystko działa ok ale po ok 1 min od zejścia z siedzenia powietrze uchodzi z cylindra a pod obciążeniem wszystko działa jak należy.
      Może ktoś pomóc?
      Z góry dziękuje
    • Przez maxx20
      Witam planuje w swoim rozsiewaczu założyć pneumatyczne zamykanie i otwieranie co będzie mi do tego potrzebne jakiś zawór elektro-pneumatyczny złączka do hamulców jakiś przewód do powietrza .Chciałbym to zrobić na przycisk żeby ten zawór wysuwał i wsuwał siłownik . Mógłby mi ktoś to naświetlić i wytłumaczyć co i jak oraz jaki elektrozawór pneumatyczny zastosować oraz jaki siłownik z góry dzięki
    • Przez Filas
      Witam,
      Posiadam oto takie złącza w Zetorze 7711 i potrzebuje dokupić do nich wejście, ale nie znam ich nazwy, a jest mi bardzo ciężko znaleźć.
      Czy uda mi się takie coś zakupić czy raczej trzeba gniazdo wymienić?

• Przez kotek12321
      Witam,

Mam problem po remoncie przyczepy niemieckiej i chęci jej zarejestrowania z DMC 8t potrzebowałem zrobić w niej hamulce pneumatyczne. Elementy instalacji zakupione w komplecie do przyczepy D-47, wszystko nowe. Niestety nie działa. Traktor ma wszystko w porządku z racji tego iż współpracuje z innymi przyczepami.

Problem polega na tym iż w jednoobwodowej instalacji jaką wykonałem nie działa odsprężanie hamulców, tz. jak nacisnę pedał hamulca to przyczepa stoi, jak puszczam to też stoi.... nie puszczają hamulce. Przyczepa ma hamulce na dwie osie. Wszystko jest podłączone według schematu ze sklepu internetowego.

Proszę o pomoc.
  • Dodaj nową pozycję...
v