-
Podobna zawartość
-
Przez rolnik32098
Przy podgrabianiu siana, uszkodziłem oponę w ciągniku. Przy podgrabiarce urwała się cześć i uderzyła w oponę przebijając ją. Mam ubezpieczenie AC (ubezpieczenie maszyn i sprzętu budowlanego od uszkodzeń w PZU). W decyzji napisali, że opona była zużyta, a wcale nie była w aż tak złym stanie. Chciałem zapytać czy ktoś miał podobną sytuację i jak się odwoływał.
-
Przez jedrus2020
Tak jak w tytule. Uszkodzeniu uległa jedna z łapek 1 stopnia (od jazdy).Pytanie czy można ją wymienić bez rozpoławiania ciągnika przez okienko rewizyjne. -
Przez bolo527
Dzień dobry. Jestem tu nowy i coś nie bardzo ogarniam pisanie postów. Napisałem odpowiedź i nie mogę jej wysłać. wyświetla się coś takiego, że musi sprawdzić moderator, a kolor tekstu zmienił się na jakiś dziwny i dostał statu ukrytego. Co robię nie tak ?
-
Przez Razzor
Witam jakie są wasze opinie na temat traktora renault 95.14 RS, 85 KM, silnik MWM, skrzynia i rewers mechaniczny,czy jest godny uwagi? -
Przez quxfrix
Panowie mam problem z biegami - przód/tył. Mianowicie bardzo "ciężko" wchodzą biegi przód/tył - druga wajcha (mam ciągnik w wersji z dwoma wajchami). Jak zgaszę ciągnik to biegi wchodzą bez problemu. Co może być przyczyną? Da to się jakoś sprawnie naprawić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brona wirowa Rabewerk
DAWID BROWN 1390