Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam . potrzebuje opini na temat ciagnika david brown 1690, rok cos ok 1982 . czy ktos posiadal jak z czesciami awaryjnoscia ?

Edytowane przez kamil5421
Opublikowano
1690 rok?:) pierwsze slysze o takich padawanach. czyj to kraj produkcji?
Opublikowano
ja tam czytam David brown 1690 .rok coś ok 1982 zamiast się spuszczać i udawać smieszka wpisując post co nic nie wnosi zajmij się czymś pożytecznym
Opublikowano
Kilka lat temu robiłem w takim czymś sprzęgło. Nie wiem jak teraz ale wtedy można było kupić tylko całe kompletne sprzęgło za około 4000 zł i to przy zwrocie starego. Samej tarczy ani żadnych pojedynczych części nie było w katalogach więc nie wiem co w przypadku jakichś poważniejszych awarii.
Opublikowano (edytowane)

Poniewaz mam mozliwosc kupna takiego ciagnika w dobrym stanie za male pieniadze i chce zasiegnac informacj na jego temat od osob ktore mialy z nim stycznosc a nie od kogos kto nie mial .

Edytowane przez kamil5421

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rolnik32098
      Przy podgrabianiu siana, uszkodziłem oponę w ciągniku. Przy podgrabiarce urwała się cześć i uderzyła w oponę przebijając ją. Mam ubezpieczenie AC (ubezpieczenie maszyn i sprzętu budowlanego od uszkodzeń w PZU). W decyzji napisali, że opona była zużyta, a wcale nie była w aż tak złym stanie. Chciałem zapytać czy ktoś miał podobną sytuację i jak się odwoływał. 
    • Przez jedrus2020
      Tak jak w tytule. Uszkodzeniu uległa jedna z łapek 1 stopnia (od jazdy).Pytanie czy można ją wymienić bez rozpoławiania ciągnika przez okienko rewizyjne.
    • Przez bolo527
      Dzień dobry. Jestem tu nowy i coś nie bardzo ogarniam pisanie postów. Napisałem odpowiedź i nie mogę jej wysłać. wyświetla się coś takiego, że musi sprawdzić moderator, a kolor tekstu zmienił się na jakiś dziwny i dostał statu ukrytego. Co robię nie tak ?
    • Przez Razzor
      Witam jakie są wasze opinie na temat traktora renault 95.14 RS, 85 KM, silnik MWM, skrzynia i rewers mechaniczny,czy jest godny uwagi?
    • Przez quxfrix
      Panowie mam problem z biegami - przód/tył. Mianowicie bardzo "ciężko" wchodzą biegi przód/tył - druga wajcha (mam ciągnik w wersji z dwoma wajchami). Jak zgaszę ciągnik to biegi wchodzą bez problemu. Co może być przyczyną? Da to się jakoś sprawnie naprawić?
  • Dodaj nową pozycję...
v