-
Podobna zawartość
-
Przez dfagroplus60dt
witam. mam pytanie czy ma ktoś bizon sampo 2020? jeśli tak to gdzie znajdę do niego części? pozdrawiam
-
Przez przybyslawice5211
Koledzy kupiłem kombajn Sampo Rosenlew 500 z norwegi i nie wiem jakie sita stosować do jakich zburz według naklejek jest tak
żyto 10-12mm
pszenica 12-16mm
jęczmień 12-16mm
owies 16mm
rzepak gorczyca 5mm
groszek 16mm
Cz to są prawidłowe rozmiary sit do tych zburz bo posiadam sita 10mm-12mm-16mm sito 10 mm jeszcze nigdy nie było używane
-
Przez PaweZawada
witam bylem juz w paru sklepach i nigdzie nie moge kupic filtra powietrza do kombajnu moze ktos cos podpowie gdzie mozna go dostac. ewentualnie adres sklepu z czescami do sampo jesli ktos posiada
-
Przez rolnikowa
Mam problem z joystickiem w Bizonie Sampo 2020...
problem jest następujący: kiedy zapali się czerwona kontrolka przy naciskaniu na joystick nie da się podnieść ani opuścić hedera.
Dzieje się tak tylko wtedy, gdy świeci się ta czerwona kontrolka. Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim?
-
Przez adhock
Witajcie,
Zwracam się do użytkowników Bizonów Sampo. Przymierzam się powoli do zakupu takiej maszyny. Zachęciły mnie jego małe gabaryty i względny komfort. Napiszcie mi proszę jego słabe punkty. Na co zwrócić uwagę przy zakupie. Byłby to mój pierwszy kombajn.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Bizon Sampo 2020